Mitt hemmelige liv Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
336 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205558465
Oversetter: Hege Frydenlund

Mitt hemmelige liv

Nominert til Årets Feelgood i Storytel Awards, 2021.
Pris 199,00

 

Da Moas farmor dør, arver Moa leiligheten hennes på Södermalm i Stockholm. Hun får også ansvaret for farmorens kongepuddel, Iris.         

 

Men en overfylt leilighet med moderniseringsbehov er langt unna hva kjæresten Ruben drømmer om. I tillegg er han allergisk mot hunder. Så Moa bestemmer seg for å gi Iris et nytt hjem og pusse opp for å selge. Men det som starter som et oppussingsprosjekt, blir snart til Moas tilfluktssted. Gradvis innser hun at hun er i ferd med å bygge en drømmeleilighet og et eget, hemmelig liv, langt unna andres krav og forventninger. Det livet hun egentlig vil leve.

Samtidig dukker det opp mystiske brev fra farmoren. De forteller en hittil ukjent historie fra farmorens liv, og Moa oppdager at hun slett ikke er den eneste med hemmeligheter.

Mitt hemmelige liv er en hjertevarm historie om de små og store løgnene vi forteller våre nærmeste, ikke minst de løgnene vi forteller oss selv, fra den bestselgende feelgoodforfatteren Jenny Fagerlund.

«En varm og gripende feelgood!» Bokmysan

«Slik en feelgood skal være når den er på sitt aller beste.» I_min_bokhylla

«Wow, for en bok! Den går rett inn på topp 10-listen min.» Feelgood_books

«Jenny Fagerlund er et sikkerstikk når man vil lese en bok som føles som en stor, varm klem.» I_min_bokhylla

«Wow, for en bok! Den går rett inn på topp 10-listen min.»

Feelgood_books

«Mitt hemmelige liv er akkurat slik en feelgood skal være når den er på sitt aller beste. »

I_min_bokhylla

«Jeg elsket denne boken! Jenny har evnen til å skrive så fengslende og med en slik varme at når man først har begynt å lese, blir det umulig å legge vekk boken.»

Lollos Bokhörna

«En varm og gripende feelgood! Boken tok meg med på en skikkelig følelseskarusell. Denne er min hittil største favoritt av Jenny Fagerlunds bøker, og alle burde lese den!»

Bokmysan

«Denne boken, altså!! Jeg tror sannelig at det er årets første fulltreffer når det kommer til bøker for voksne!»

Emmas bokhylla

«Mitt hemmelige liv av Jenny Fagerlund er en varm og velskrevet feelgood-perle som etterlater meg deilig tilfredsstilt. Det er en herlig, følelsesmettet og koselig fortelling om fascinerende skjebner og levende miljøer som gjør boken til en nytelse fra begynnelse til slutt.»

Agneta Norrgård

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris