Skilpadder hele veien ned Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
304 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205490970
Oversetter: Stian Omland

Skilpadder hele veien ned

Usedvanlig vakker ungdomsroman fra mesteren selv. Her i billigbokutgave.
Pris 199,00

Aza Holmes prøver virkelig. Hele tiden. Hun prøver å være en god venn, en god datter, en god student – og kanskje også en god detektiv. Men det er ikke lett når hun på samme tid har hodet fullt av tankespiraler som vanskeliggjør hverdagen og sosial omgang med andre mennesker.

John Green har blitt verdenskjent for sine skildringer av ungdom som skiller seg ut, og i Skilpadder hele veien ned møter vi kanskje Greens sterkeste karakterskildring til nå. Med stor innlevelse skildres en ung kvinne med OCD og hennes kamp for å finne veien sin i en såkalt normal tilværelse.

Bli med i en fortelling om livslangt vennskap, Star Wars fan-fiction, en forsvunnen millionær og den første store kjærlighet, som ikke blir lettere når man samtidig har psykiske utfordringer å håndtere.

                                    

"Rørende, troverdig, sårt og likevel morsomt om en tenårings kamp mot sine egne tanker." - Bok365, Randi Fuglehaug

                                    

" ...en usedvanlig rik og klok historie om livet, døden og evigheten, intet mindre." - Dagbladet, Marie Kleve

"Rett i hjertet ... Jeg har sjelden lest noen som så innforstått har fortalt hvordan det føles når tvangstankene kommer." - NRK, Anne Cathrine Straume

«Tvingende god. (…) en roman som lykkes i å normalisere og ufarliggjøre psykisk sykdom, samtidig som den er spennende og velskrevet.»  - Dagsavisen, Gerd Elin Sandve

"Imponerende velbalansert" - barnebokkritikk.no, Marius Emanuelsen

John Green er en av verdens mest anerkjente ungdomsbokforfattere. Han har skrevet flere bøker, vunnet en rekke priser, og blir utgitt av forlag over hele verden.

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris