5 grunner til å velge Aqua

Skal skolen din velge nye læremidler for kjemi på videregående? Lurer du på hva du skal velge?

Aqua har kommet i ny utgave og denne gangen har vi lagt økt vekt på utforsking, dybdelæring og på det å se sammenhenger i faget.

Vi gir deg fem grunner til hvorfor du bør velge Aqua!

5 grunner til å velge Aqua

 

 

Trykte og digitale læremidler

Ønsker du å vurdere Aqua?

Hos Gyldendal er det enkelt å vurdere læremidler. På våre nettsider kan du få tilgang til digitale vurderingseksemplarer av alle våre bøker. Tilgangen gir deg gratis digital visning av boka i 60 dager. 

Få tilgang nå

Ønsker du å vurdere våre digitale produkter gjør du det enkelt ved å aktivere en prøvelisens inne i Skolestudio. 

Gå til Skolestudio


Opptak fra webinar

Gyldendal Fagtid er vår videokanal, der du finner opptak fra webinar om Aqua. Forfattere og redaktører viser og demonstrerer ulike deler læreverket. 

Gå til Gyldendal Fagtid


Digitalt møte?

Ønsker skolen din et digitalt besøk på en planleggingsdag, et avdelingsmøte eller et fagnettverksmøte?

Forfattere og redaktør inviterer gjerne til et digitalt møte med deg og dine kolleger, i Teams eller Zoom. Skriv gjerne noe om hva dere ønsker i henvendelsen.

Ta kontakt

Realfagsbrosjyre

for videregående skole

Få oversikt over realfagsnyhetene. Her kan du bla i vår brosjyre for læreverk i realfag for videregående skole.

Bla i brosjyren

 

Forfattere

Nina Fimland

Nina Fimland

Nina Fimland underviser i matematikk, kjemi og naturfag ved Hartvig Nissens videregående skole i Oslo. Hun er lektor, med hovedfag i kjemi fra Universitet i Oslo, og har undervisningserfaring siden 1994. Nina er medforfatter på læreverket Aqua.

 

Lars Arne Juel

Lars Arne Juel

Lars Arne Juel er lektor ved Thora Storm videregående skole i Trondheim der han underviser i naturfag, biologi og kjemi.

Han har arbeidet i flere år på Sonans privatgymnas som timelærer i de samme fagene. I tillegg underviser han i kjemi-, og naturfagdidaktikk ved Institutt for lærerutdanning på NTNU. Han er forfatter av læreverket Senit i naturfag og Aqua i kjemi, utgitt på Gyldendal Norsk Forlag.

Bjørn Gunnar Steen

Bjørn Gunnar Steen

Bjørn Gunnar Steen har undervist i kjemi ved Høgskolen i Telemark, og var leder for analyselaboratoriet ved Institutt for natur-, helse- og miljøvernfag. Han har også mange års undervisningserfaring i kjemi, biokjemi, matematikk og naturfag i videregående skole. I tillegg holdt han lab-kurs for kjemilærere i mange år. Han har vært pensjonist siden 2016. Bjørn Gunnar er medforfatter på læreverket Aqua.