Edge 2 blir avpublisert 20. juni

Vi beklager å måtte meddele at Edge 2 blir avpublisert som Fagrom i Skolestudio. 

Vi jobber nå med alternative digitale formater for publisering av dette faginnholdet. Har du som bruker av Edge 2 innspill til dette setter vi pris på å høre fra deg. Hvis du har noen oppgavesvar du vil ta vare på, må dette lagres lokalt på din maskin.

Trykte og digitale læremidler

5 grunner til å velge Edge

Skal skolen din velge nye læremidler for Engelsk 1 på videregående? Lurer du på hva du skal velge?

Edge er et nytt læreverk til fagfornyelsen for programfaget Engelsk 1. I læreverket blir du presentert for både engasjerende tekster og nødvendig ferdighetstrening.

Vi gir deg fem gode grunner til hvorfor du bør velge nye Edge!

5 grunner til å velge Edge

Ønsker du å vurdere Edge?

Hos Gyldendal er det enkelt å vurdere læremidler. På våre nettsider kan du få tilgang til digitale vurderingseksemplarer av alle våre bøker. Tilgangen gir deg gratis digital visning av boka i 60 dager. 

Få tilgang nå

Ønsker du å vurdere våre digitale produkter gjør du det enkelt ved å aktivere en prøvelisens inne i Skolestudio. 

Gå til Skolestudio

Aktivitetskalender

Digitale presentasjoner og opptak fra webinar

I Gyldendal Fagtid kan du se opptak av tidligere webinar om Edge.

Gå til Gyldendal Fagtid

Forfattere

Arne Birkeland

Arne Birkeland

Arne Birkeland er utdannet cand. philol. med engelsk hovedfag, treårig lærerhøyskole, norsk og italiensk grunnfag. Han har undervist i videregående skole siden 1986, siden 2004 på Eikeli vgs

Siri Hunstadbråten

Siri Hunstadbråten

Siri Hunstadbråten er utdannet cand.philol. med engelsk hovedfag, fransk og statsvitenskap grunnfag og har, siden 1994, arbeidet som lektor og skoleleder ved Eiker og Drammen videregående skole. 

Svein Arild Pettersen

Svein Arild Pettersen

Svein Arild Pettersen er utdannet lektor med tilleggsutdanning med mastergrad i engelsk språk og litteratur, grunnfag norsk og videreutdanning i leseforståelse. Han har undervist i videregående skole siden 2011, siden 2012 på Stabekk videregående skole.

Ian Underwood

Ian Underwood

Ian Underwood er ph.d. og underviser i engelsk ved Rosenvilde videregående skole. Han vokste opp i Watford, England og har bodd i Norge siden 2008.