Nyhet! Edge 2 til gratis utprøving

Skoleåret 2022/2023

Edge 2 kommer som et nytt heldigitalt læremiddel for programfaget Engelsk 2. Læremiddelet tilrettelegger for dybdelæring og utforskende undervisning. I tillegg gir den digitale plattformen lærer mulighet til å følge elevene tett både for å veilede og vurdere. Edge 2 Fagrom vil være åpent og gratis fra august, og skal være heldekkende fra august 2023. 

Les mer om og prøv Edge 2 Fagrom

Edge 2 Fagrom Mockup Laptop

Trykte og digitale læremidler

5 grunner til å velge Edge

Skal skolen din velge nye læremidler for Engelsk 1 på videregående? Lurer du på hva du skal velge?

Edge er et nytt læreverk til fagfornyelsen for programfaget Engelsk 1. I læreverket blir du presentert for både engasjerende tekster og nødvendig ferdighetstrening.

Vi gir deg fem gode grunner til hvorfor du bør velge nye Edge!

5 grunner til å velge Edge

Edgenyhet

Ønsker du å vurdere Edge?

Hos Gyldendal er det enkelt å vurdere læremidler. På våre nettsider finner du digitale vurderingseksemplarer av svært mange av våre bøker.
Klikk deg fram til ditt trinn og bla i boka – helt gratis og uten innlogging.

Bla i boka

Du kan også aktivere gratis prøvelisens på vårt digitale produkt Smart Bok i Skolestudio. Logg inn på Skolestudio med din Feide-bruker og velg produktene du ønsker å prøve.

Gå til Skolestudio

Vi tilbyr å sende ett vurderingseksemplar av utvalgte 2021 & 2022 bøker til skoler som ønsker å vurdere våre læremidler. Målformen på våre vurderingseksemplarer er bokmål. Fysiske vurderingseksemplarer er et tilbud til fagansvarlige ved undervisningsstedet for vurdering av boka, og er ikke til personlige eie.

Edge

Digitale presentasjoner og opptak fra webinar

I Gyldendal Fagtid kan du se opptak av tidligere webinar om Edge.

Gå til Gyldendal Fagtid


Forfattere

Arne Birkeland

Arne Birkeland

Arne Birkeland er utdannet cand. philol. med engelsk hovedfag, treårig lærerhøyskole, norsk og italiensk grunnfag. Han har undervist i videregående skole siden 1986, siden 2004 på Eikeli vgs

Siri Hunstadbråten

Siri Hunstadbråten

Siri Hunstadbråten er utdannet cand.philol. med engelsk hovedfag, fransk og statsvitenskap grunnfag og har, siden 1994, arbeidet som lektor og skoleleder ved Eiker og Drammen videregående skole. 

Svein Arild Pettersen

Svein Arild Pettersen

Svein Arild Pettersen er utdannet lektor med tilleggsutdanning med mastergrad i engelsk språk og litteratur, grunnfag norsk og videreutdanning i leseforståelse. Han har undervist i videregående skole siden 2011, siden 2012 på Stabekk videregående skole.

Ian Underwood

Ian Underwood

Ian Underwood er ph.d. og underviser i engelsk ved Rosenvilde videregående skole. Han vokste opp i Watford, England og har bodd i Norge siden 2008.