Edge 2, Fagrom, Skolestudio Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2023
1. utgave
Norsk, bokmål og nynorsk
ISBN/EAN: 9788205567894

Edge 2, Fagrom, Skolestudio

Engelsk SF

Edge 2 blir avpublisert 20. juni Vi beklager å måtte meddele at Edge 2 blir avpublisert som Fagrom i Skolestudio.  I forlaget arbeider vi nå med alternative digitale formater for publisering av dette faginnholdet. Har du som bruker av Edge 2 innspill til dette setter vi pris på å høre fra deg. Hvis du har noen oppgavesvar du vil ta vare på, er det fint om du lagrer det lokalt på din maskin.
Pris 0,01*
Gå til
*Prisene er eksklusiv mva.

Edge 2 Fagrom i Skolestudio er et nytt heldigitalt læremiddel for programfaget Engelsk 2

Våre Fagrom er heldekkende og tilbyr innhold og funksjonalitet som gjør at lærere og elever har digitalt læringsinnhold med høy kvalitet som er et fullverdig alternativ til bøkene.
Alle Fagrom i Skolestudio har lydstøtte.

Læremiddelet tilrettelegger for dybdelæring og utforskende undervisning. I tillegg gir den digitale plattformen lærer mulighet til å følge elevene tett både for å veilede og vurdere.  
I fagrommet har du full fleksibilitet i sammensetningen av innholdet. Som lærer kan du selv redigere og endre innholdspakkene, og på den måten hele tiden kunne tilpasse innholdet til den enkelte elev og gruppe. Du kan legge til ditt eget innhold fra eksterne ressurser, eller hente innhold fra andre fag og slik legge til rette for tverrfaglig arbeid. Som lærer får du også innsikt i elevens arbeid og utvikling.