NYHET! Dette er Flyt

Flyt bygger på lang undervisningserfaring i videregående skole gjennom utprøvinger av kjente, men også nye former for undervisning.

  • Flyt er lettlest og rikt illustrert og er skrevet for alle elever uansett idrettslig bakgrunn og interesse, slik at alle skal finne en mening og glede ved å være i bevegelse.
  • Boka har eksempler fra et bredt utvalg av aktiviteter, prøv selv-oppgaver og refleksjonsoppgaver i hvert kapittel.
  • Undervisningen i kroppsøvingsfaget er basert på at elevene skal lære i, gjennom og av bevegelse. Boka kan brukes før, underveis eller etter undervisning eller i samspill med Skolestudio.

Les mer om Flyt her

Dette er Flyt

Flyt - bla i boka

Flyt er sendt til trykk, og vurderingseksemplar blir sendt til skolen så fort boka er klar på lager. I mellomtiden kan du bla i Flyt her.

 

Ja, jeg ønsker å vurdere Flyt!

Her kan du melde din interesse for vurdering av Flyt, et helt nytt læreverk tilpasset den nye læreplanen.

Gå til vurderingsskjema

Ja, jeg ønsker å vurdere Flyt!

Flyt i Skolestudio

I Skolestudio vil Flyt spille på lag med boka, men vil på sikt også bli en heldigital læringsplattform hvor alt innhold er lagt opp gjennom spillelister med undervisningsopplegg for elevene.

For læreren vil det være eksempler på spillelister for periodeplaner i alle tema, med vurderingseksempler- oppgaver og kjennetegn på måloppnåelse i ulike omfang. Det vil også ligge forslag på årsplanstruktur med perioder. Alt dette kan brukes som inspirasjon, justeres fritt til eget bruk eller brukes som de er.

Prøv Skolestudio her

Flyt i Skolestudio

Hold deg oppdatert

Som nyhetsbrevabonnent vil du blant annet motta

  • undervisningsopplegg og tips
  • oppdateringer om fagfornyelsen
  • kursinvitasjoner


Registrer deg her

Hold deg oppdatert

Sentrale referanser i Flyt

Flyt bygger på nyere forskning og anerkjent teori innenfor en rekke fagfelt. Vi er glade for å kunne anvende resultatene av denne forskingen ut i praksisfeltet i skolen. Her er et utvalg fra de mest sentrale kildene.

 

Les mer

IMG 1984A