Fotballøvelser Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2003
144 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205304390

Fotballøvelser

115 fotballøvelser - for deg som nylig har blitt fotballtrener eller som har holdt på en stund og trenger noen tips til treningskveldene.
Pris 309,00
Utsolgt

Boka Fotballøvelser inneholder 115 forskjellige øvelser. Her finner du gode råd om hvordan du kan forberede deg til treningene, og hvordan du kan organisere en treningsøkt med mange spillere og allikevel ha god oversikt og kontroll. Boka gir gode råd om hvordan du kan forberede deg til treningene, og hvordan du kan organisere en treningsøkt med mange spillere og allikevel ha god oversikt og kontroll.
Alt går lettere med motiverte utøvere. Et kapittel i boka tar for seg nettopp betydningen av å motivere og gir noen råd om hvordan du kan få det til som trener.
Først og fremst er dette en øvingsbank som gjør det lettere for deg å finne riktige øvelser til spillerne dine.
Til hver øvelse er det en beskrivende illustrasjon og korte tekster som forklarer øvelsen.
Fra forfatternes forord:
"Trenger vi enda ei bok om fotballtrening?
Gjennom lang virksomhet i idrettslag og skolen har vi et bestemt inntrykk av at det faktisk trengs enda ei slik bok. På kurs og i internopplæring i klubber kommer det stadig spørsmål om øvelsesutvalg og øvelsesbanker - igjen og igjen. Mange har på forskjellige måter prøvd å møte dette behovet. Det er blitt utarbeidet hefter til bruk i klubbene, det er blitt arrangert arbeidskvelder og workshops, det er blitt gjennomført praktisk internopplæring, og klubbtrenere er blitt sendt på trenerkurs. Likevel ser det ut til at trenerne ønsker mer.
Det er viktig å påpeke at ei bok i seg selv ikke kan gjøre deg til en bedre trener. Det er den praktiske erfaringen med trening, nysgjerrigheten og ønsket om å bli en bedre trener som gjør deg til en mer kompetent trener.
Forhåpentligvis kan boka være et oppslagsverk der du kjapt kan hente øvelser du trenger til treningene dine. Vi håper at den kan bli ei bruksbok.
Våg å prøve - lykke til!"