Lederutvikling, Fagrom, Skolestudio Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205555419

Lederutvikling, Fagrom, Skolestudio

Lederutvikling Fagrom er et digitalt verk laget til den nye læreplanen. Fagrommet vil være gratis for utprøving skoleåret 2022/2023.
Pris 0,01
Gå til

Her finner du god oversikt over fagstoffet som behøves. I tillegg finnes inspirerende filmer, utfordringer, psykologiske forsøk, personlighetstester, ressurser til fordypning og praktiske tips og øvelser. Lederutvikling skal være et praktisk fag der elevene skal settes i stand til å gjøre bevisste valg av lederstrategi og virkemidler basert på kunnskap om ledelsesteori, øving av relevante ferdigheter og innsikt i egne lederegenskaper.

Lederutvikling Fagrom i Skolestudio er et nyutviklet heldigitalt læreverk. Her finner du teksten, bildene og oppgavene fra boka, tilpasset det digitale formatet. I tillegg finner du ekstraressurser som beriker undervisningen, som filmer, undervisningsopplegg og tips til læreren. Våre Fagrom er heldekkende og tilbyr innhold og funksjonalitet som gjør at lærere og elever har digitalt læringsinnhold med høy kvalitet som er et fullverdig alternativ til bøkene.

I fagrommet har du full fleksibilitet i sammensetningen av innholdet. Som lærer kan du selv redigere og endre innholdspakkene, og på den måten hele tiden kunne tilpasse innholdet til den enkelte elev og gruppe. Du kan legge til ditt eget innhold fra eksterne ressurser, eller hente innhold fra andre fag og slik legge til rette for tverrfaglig arbeid. Som lærer får du også innsikt i elevens arbeid og utvikling.