Oppvekst, Vg3, Fagrom, Skolestudio Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2023
1. utgave
Norsk, bokmål og nynorsk
ISBN/EAN: 9788205570061

Oppvekst, Vg3, Fagrom, Skolestudio

Oppvekst Fagrom er en del av Skolestudio, vårt digitale læringsmiljø utviklet til Kunnskapsløftet 2020. Oppvekst Fagrom er under arbeid. Innhold publiseres fortløpende og vil være komplett til skolestart 2024. Fram til da er fagrommet åpent og gratis slik at du kan prøve.  
Pris 0,01*
Prøv gratis
*Prisene er eksklusiv mva.

Oppvekst Fagrom i Skolestudio er et heldigitalt læremiddel for Vg3 Barne- og ungdomsarbeiderfag. Våre Fagrom er heldekkende og tilbyr innhold og funksjonalitet som gjør at lærere og elever har digitalt læringsinnhold med høy kvalitet.

Alle Fagrom i Skolestudio har lydstøtte.

Oppvekst Vg3 passer for praksiskandidater, for lærlinger i Vg2 barne- og ungdomsarbeiderfag og for elever i Vg1 og Vg2 i YFF (yrkesfaglig fordypning) i barne- og ungdomsarbeiderfag..

I fagrommet har du full fleksibilitet i sammensetningen av innholdet. Som lærer kan du selv redigere og endre innholdspakkene, og på den måten hele tiden kunne tilpasse innholdet til den enkelte elev og gruppe. Du kan legge til ditt eget innhold fra eksterne ressurser, eller hente innhold fra andre fag og slik legge til rette for tverrfaglig arbeid. Som lærer får du også innsikt i elevens arbeid og utvikling.

 

Produktet finnes i følgende utgaver
Pris