Elevnaer

Elevnær

Panorama setter eleven i sentrum. Fagstoffet er enkelt og strukturert framstilt, sentrale nøkkelord blir forklart og boka gir eleven hjelp til å bli en strategisk leser.

Modelltekster

Modelltekster

Panorama tilbyr et bredt utvalg stillas og modelltekster til både skriftlige og muntlige sjangre. På den måten får eleven god støtte til å produsere egne tekster.

Visuell

Visuell

Malerier, fotografier og modeller styrker den faglige forståelsen og støtter innlæringen hos eleven. Derfor prioriterer Panorama bruken av slik visuell støtte.

Forfattere

Gunnstein Akselberg

Gunnstein Akselberg er professor i nordisk språkvitenskap ved Nordisk institutt, Universitetet i Bergen. Tidligere har han vært lektor ved Langhaugen gymnas. 

Liv Marit Aksnes

Liv Marit Aksnes er førsteamanuensis ved Høgskolen i Bergen. Tidligere har hun vært lektor ved Fana gymnas med fagene norsk, drama og mediekunnskap.

Jannike Ohrem Bakke

Jannike Ohrem Bakke er lektor med fagene norsk, tysk og drama. Bakke har jobbet ved videregående skole, ved universitetet i Köln og ved Høgskolen i Vestfold. 

Marianne Røskeland

Marianne Røskeland er Cand.philol. med flere fag. Hun har jobbet på videregående skole, og som universitetslektor ved Lesesenteret på Universitetet i Stavanger.