5 grunner til å velge Pilot

Skal skolen din velge nye læremidler for samfunnskunnskap på videregående? Lurer du på hva du skal velge?

Pilot er et helt nytt læreverk for samfunnskunnskap, både for yrkesfag og studieforberedende utdanningsprogram. 

Vi gir deg fem grunner til hvorfor du bør velge nye Pilot!

Se 5 grunner til å velge Pilot

Trykte og digitale læremidler

Ønsker du å vurdere Pilot?

Hos Gyldendal er det enkelt å vurdere læremidler. På våre nettsider kan du få tilgang til digitale vurderingseksemplarer av alle våre bøker. Tilgangen gir deg gratis digital visning av boka i 60 dager. 

Få tilgang nå

Ønsker du å vurdere våre digitale produkter gjør du det enkelt ved å aktivere en prøvelisens inne i Skolestudio. 

Gå til Skolestudio


Digitale presentasjoner og opptak fra webinar

Gyldendal Fagtid er vår videokanal, der du finner det du trenger for å vurdere Pilot. Forfattere og redaktører viser og demonstrerer ulike deler læreverket. 

Gå til Gyldendal Fagtid


Undervisningstips

Her finner du eksempler på innhold til videregående som du kan ta i bruk i din undervisning.

Se undervisningstips i Skolestudio

Digitalt møte?

Forfattere og redaktør inviterer gjerne til et digitalt møte med deg og dine kolleger for å presentere Gyldendals læreverk, i Teams eller Zoom. 

Ta kontakt

Forfattere

Ola Engelien

Ola Engelien

Ola Engelien har Cand. philol fra Blindern. Han har jobbet over 15 år ved Sandaker VGS. Nå jobber han ved Nydalen VGS. Han er medforfatter på "Tidslinjer" (historieverk for vgs, Aschehoug forlag), og er seminargruppeleder ved Expaed ved UiO.

Peter Mørk

Peter Mørk

Peter Mørk har mastergrad i historie og har i tillegg fagene geografi, religion og engelsk. Han jobber til daglig som universitetslektor på Nasjonalt senter for skriveopplæring og skriveforsking ved Institutt for lærerutdanning, NTNU. Tidligere var arbeidsfeltet ungdomsskole.

Øyvind Gilleberg Stensli

Øyvind Gilleberg Stensli

Øyvind Gilleberg Stensli har utdanning innen statsvitenskap, historie, engelsk og Nord-Amerikakunnskap fra Montana State University og Universitetet i Oslo. Siden 2013 har han jobbet på Nydalen videregående i Oslo der han underviser på både yrkesfaglig og studiespesialiserende avdeling.

Benedicte Wiik

Benedicte Wiik

Benedicte Wiik underviser i norsk, samfunnsfag, sosialkunnskap og sosiologi og sosialantropologi på Stabekk videregående skole. Her har hun jobbet siden hun ble ferdig med mastergraden i kultur og samfunnsfag ved Universitetet i Oslo i 2014.