Senit YF, teknologi- og industrifag, Fagrom, Skolestudio Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2021
1. utgave
Norsk, bokmål og nynorsk
ISBN/EAN: 9788205559769

Senit YF, teknologi- og industrifag, Fagrom, Skolestudio

Naturfag, vg1

Senit Fagrom for teknologi- og industrifag er en del av Skolestudio, vårt nye digitale læringsmiljø utviklet til Kunnskapsløftet 2020. Alle Fagrom i Skolestudio har lydstøtte.
Pris 169,00*
Prøv gratis
*Prisene er eksklusiv mva.

Senit Fagrom i Skolestudio er en digital versjon av læreverket. Her finner du teksten, bildene og oppgavene fra boka, tilpasset det digitale formatet. I tillegg finner du ekstraressurser som beriker undervisningen, som filmer, undervisningsopplegg og tips til læreren. Våre Fagrom er heldekkende og tilbyr innhold og funksjonalitet som gjør at lærere og elever har digitalt læringsinnhold med høy kvalitet som er et fullverdig alternativ til bøkene.

I Senit fagrom har du full fleksibilitet i sammensetningen av innholdet. Som lærer kan du selv redigere og endre innholdspakkene, og på den måten hele tiden kunne tilpasse innholdet til den enkelte elev og gruppe. Du kan legge til ditt eget innhold fra eksterne ressurser, eller hente innhold fra andre fag og slik legge til rette for tverrfaglig arbeid. Som lærer får du også innsikt i elevens arbeid og utvikling.

Produktet finnes i følgende utgaver
Pris