Nye utgaver til fagfornyelsen!

SKILLS kjennetegnes av:

  • Yrkesretting
  • Nivå- og interessedifferensiering
  • Systematisk øving av ferdigheter
  • Språkglede
  • Forståelse for egen læringsprosess

Nye utgaver kommer i 2020.

LES MER

Nye utgaver til fagfornyelsen!

Oppslag fra SKILLS TIP

Ford v Ferrari

I alle bøkene har vi gode filmforslag og opplegg for diskusjoner. Vi har et bredt utvalg av oppgaver slik at du kan plukke ut det som er viktigst for din klasse.

Last ned oppslaget fra boka her.

Fordversusferrari

Oppslag fra SKILLS BAT

Building green

I de nye utgavene møter elevene yrkesrettede tekster fra første side.

Last ned oppslaget fra boka her.

Buildinggreen

Tips til hjemmeskole!

Du og elevene dine opplever nå en helt annet skolehverdag enn dere er vant til. Undervisningen er flyttet fra klasserommet og over til hjemmeundervisning på digitale flater.

Vi ønsker å bidra til at denne situasjonen skal være så enkel som mulig for både deg og dine elever. Derfor har vi nå samlet alle våre digitale ressurser på ett sted, slik at det skal være enkelt å finne fram. Smartbok er nå også åpent for alle, noe som betyr at du og dine elever kan bruke de digitale utgavene av Gyldendals læreverk, helt gratis. Klikk her for mer informasjon om Smartbok.

Vi håper dette vil være nyttig, og gjøre det enklere å planlegge og gjennomføre hjemmeundervisning.

Hjemmeskole

Tips til hjemmeskole!

Undervisningsopplegg- og tips

Bli medlem av Videregåendeprat fra Gyldendal på Facebook eller sjekk ut Undervisningstips-siden for gode undervisningsopplegg og nyttige tips.

Undervisningsopplegg- og tips

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om SKILLS, læremidler i engelsk, skolebesøk eller vurderingseksemplar?

Kontakt oss på mari.guren@gyldendal.no

Lurer du på noe?
"SKILLS er et læreverk som tør å gå nye veier for å treffe målgruppa."
Juryens begrunnelse for diplom i kategorien Lærerbok, 2013

Forfattere

Barbara Anna Zielonka

Barbara Zielonka har mastergrad i engelsk filologi. Hun har i en årrekke undervist i engelsk på studiespesialiserende, yrkesfaglige utdanningsprogram og internasjonal engelsk ved Nannestad vgs. Hun er opptatt av pedagogisk  bruk av IKT i undervisning, yrkesretting og internasjonalisering.

Grete Pedersen

Grete Pedersen er utdannet cand.philol med engelsk hovedfag, tysk og musikk mellomfag. Hun har arbeidet som lektor ved Stalsberg ungdomskole i 10 år og siden 1989 ved Skedsmo videregående skole. Her har hun i en årrekke vært hovedlærer/faglig - pedagogisk leder for språkseksjonene.

Gro Lokøy

Gro Lokøy er cand. philol. og underviser i fransk og engelsk ved Sola videregående skole. Hun er faggruppeleder i engelsk og medlem av læremiddelutvalget i Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening. Gro har tidligere vært medforfatter på franskserien Contact Contours Contrastes. Hun er medforfatter på det nye engelskverket for yrkesfag SKILLS. I tillegg er hun medforfatter på verkene eXperience, Contact og Contours.

Hege Lundgren

Hege Lundgren er utdannet cand.philol. Hun har arbeidet flere år som lektor ved Sogn videregående skole. Hege kjenner flere av de yrkesfaglige studieretningene svært godt, og har tidligere vært forfatter på engelskverket KnowHow og Workshop.

Ian Underwwod

Ian Underwwod

Ian Underwood er ph.d. og underviser i engelsk ved Rosenvilde videregående skole. Han vokste opp i Watford, England og har bodd i Norge siden 2008.

Janniche Langseth

Janniche Langseth er utdannet cand.philol. med fagene engelsk, statsvitenskap, religionshistorie og etikk, og med videreutdanning i blant annet veiledningspedagogikk og utviklingsledelse. Hun jobber for tiden som studieleder ved Hvam videregående skole og har undervist ved både yrkesfaglige og studiespesialiserende utdanningsprogram i en årrekke. Hun er spesielt opptatt av pedagogisk veiledning, strategier for ferdighetsutvikling og læringsfremmende vurdering. Som medforfatter på engelskverkene SkillsWorkshop og KnowHow har hun lang og bred erfaring med læremiddelutvikling.

Jason Bockman

Jason Bockman har bodd i Norge siden 1992. Jan underviser engelsk på alle trinn på Rosenvilde videregående skole, og har tidligere jobbet ved Bryne og Gand videregående skole.

Sidsel Hellesøy

Sidsel Hellesøy har i en årrekke undervist i engelsk på yrkesfaglige utdanningsprogram, og er ansatt ved Kongsberg videregående skole. Ved siden av engelsk, underviser hun i norsk, og har et særskilt ansvar for tilrettelegging for minoritetsspråklige elever. Hellesøy har også formgiving som en del av fagkretsen og har for tiden en delstilling som informasjonskonsulent ved Kongsberg videregående skole.

Unni Eriksen

Unni Eriksen er lektor og underviser i fransk og engelsk ved Hetland videregående skole i Stavanger på studiespesialiserende og yrkesfaglige utdanningsprogram. Hun har tidligere jobbet flere år i SAS med salg, opplæring, intern og ekstern kundebehandling.