Nye utgaver til fagfornyelsen!

SKILLS kjennetegnes av:

  • Yrkesretting
  • Nivå- og interessedifferensiering
  • Systematisk øving av ferdigheter
  • Språkglede
  • Forståelse for egen læringsprosess

Nye utgaver kommer i 2020.

LES MER

Nye utgaver til fagfornyelsen!

Ser du etter årsplaner for SKILLS?

Skal du bruke SKILLS dette skoleåret? Forfatternes forslag til årsplaner finner du i ressursbankene til SKILLS i Skolestudio.

Logg inn i Skolestudio her.

2018 PAS Gyldendal VGS Katta DSC 7873

Start skoleåret med felleskapitlene til SKILLS

Kapittel 3, 4, 7 og 8

Skal du starte skoleåret med bøker fra den nye SKILLS-serien? Her får du tilgang til de fire felleskapitlene digitalt, slik at du kan bruke dette i undervisningen din.

Klikk her for å åpne i fullskjerm.

SKILLS Salg, Service og reiseliv

Kapittel 1 og 2

Skal du bruke SKILLS Salg, service og reiseliv dette skoleåret, men ikke mottatt boka enda? Her kan får du de første kapitlene slik at du og klassen din kommer i gang med undervisningen.

Klikk her for fullskjerm

SKILLS BAT

Kapittel 1 og 2

Skal du bruke SKILLS Bygg- og anleggsteknikk dette skoleåret, men ikke mottatt boka enda? Her kan får du de første kapitlene slik at du og klassen din kommer i gang med undervisningen.

Klikk her for fullskjerm

Undervisningsopplegg- og tips

Bli medlem av Videregåendeprat fra Gyldendal på Facebook eller sjekk ut Undervisningstips-siden for gode undervisningsopplegg og nyttige tips.

Undervisningsopplegg- og tips

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om SKILLS, læremidler i engelsk, skolebesøk eller vurderingseksemplar?

Kontakt oss på mari.guren@gyldendal.no

Lurer du på noe?
"SKILLS er et læreverk som tør å gå nye veier for å treffe målgruppa."
Juryens begrunnelse for diplom i kategorien Lærerbok, 2013

Forfattere

Barbara Anna Zielonka

Barbara Zielonka har mastergrad i engelsk filologi. Hun har i en årrekke undervist i engelsk på studiespesialiserende, yrkesfaglige utdanningsprogram og internasjonal engelsk ved Nannestad vgs. Hun er opptatt av pedagogisk  bruk av IKT i undervisning, yrkesretting og internasjonalisering.

Grete Pedersen

Grete Pedersen er utdannet cand.philol med engelsk hovedfag, tysk og musikk mellomfag. Hun har arbeidet som lektor ved Stalsberg ungdomskole i 10 år og siden 1989 ved Skedsmo videregående skole. Her har hun i en årrekke vært hovedlærer/faglig - pedagogisk leder for språkseksjonene.

Gro Lokøy

Gro Lokøy er cand. philol. og underviser i fransk og engelsk ved Sola videregående skole. Hun er faggruppeleder i engelsk og medlem av læremiddelutvalget i Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening. Gro har tidligere vært medforfatter på franskserien Contact Contours Contrastes. Hun er medforfatter på det nye engelskverket for yrkesfag SKILLS. I tillegg er hun medforfatter på verkene eXperience, Contact og Contours.

Hege Lundgren

Hege Lundgren er utdannet cand.philol. Hun har arbeidet flere år som lektor ved Sogn videregående skole. Hege kjenner flere av de yrkesfaglige studieretningene svært godt, og har tidligere vært forfatter på engelskverket KnowHow og Workshop.

Ian Underwwod

Ian Underwwod

Ian Underwood er ph.d. og underviser i engelsk ved Rosenvilde videregående skole. Han vokste opp i Watford, England og har bodd i Norge siden 2008.

Janniche Langseth

Janniche Langseth er utdannet cand.philol. med fagene engelsk, statsvitenskap, religionshistorie og etikk, og med videreutdanning i blant annet veiledningspedagogikk og utviklingsledelse. Hun jobber for tiden som studieleder ved Hvam videregående skole og har undervist ved både yrkesfaglige og studiespesialiserende utdanningsprogram i en årrekke. Hun er spesielt opptatt av pedagogisk veiledning, strategier for ferdighetsutvikling og læringsfremmende vurdering. Som medforfatter på engelskverkene SkillsWorkshop og KnowHow har hun lang og bred erfaring med læremiddelutvikling.

Jason Bockman

Jason Bockman har bodd i Norge siden 1992. Jan underviser engelsk på alle trinn på Rosenvilde videregående skole, og har tidligere jobbet ved Bryne og Gand videregående skole.

Sidsel Hellesøy

Sidsel Hellesøy har i en årrekke undervist i engelsk på yrkesfaglige utdanningsprogram, og er ansatt ved Kongsberg videregående skole. Ved siden av engelsk, underviser hun i norsk, og har et særskilt ansvar for tilrettelegging for minoritetsspråklige elever. Hellesøy har også formgiving som en del av fagkretsen og har for tiden en delstilling som informasjonskonsulent ved Kongsberg videregående skole.

Unni Eriksen

Unni Eriksen er lektor og underviser i fransk og engelsk ved Hetland videregående skole i Stavanger på studiespesialiserende og yrkesfaglige utdanningsprogram. Hun har tidligere jobbet flere år i SAS med salg, opplæring, intern og ekstern kundebehandling.