Dette er SKILLS

SKILLS kjennetegnes av:

  • Yrkesretting
  • Nivå- og interessedifferensiering
  • Systematisk øving av ferdigheter
  • Språkglede
  • Forståelse for egen læringsprosess
Nye utgaver til fagfornyelsen!

Aktuelt

Felleskapitlene

Kapittel 3, 4, 7 og 8

Skal du starte skoleåret med bøker fra den nye SKILLS-serien? Venter du på boka? Her får du tilgang til de fire felleskapitlene digitalt, slik at du og klassen din kommer i gang med undervisningen.

Klikk her for tilgang

SKILLS SSR

Kapittel 1 og 2

Skal du bruke SKILLS Salg, service og reiseliv dette skoleåret, men ikke mottatt boka enda? Her kan får du de første kapitlene slik at du og klassen din kommer i gang med undervisningen.

Klikk her for tilgang

SKILLS BAT

Kapittel 1 og 2

Skal du bruke SKILLS Bygg- og anleggsteknikk dette skoleåret, men ikke mottatt boka enda? Her kan får du de første kapitlene slik at du og klassen din kommer i gang med undervisningen.

Klikk her for tilgang

Ser du etter årsplaner for SKILLS?

Skal du bruke SKILLS dette skoleåret? Forfatternes forslag til årsplaner finner du i ressursbankene til SKILLS i Skolestudio.

Logg inn i Skolestudio her.

2018 PAS Gyldendal VGS Katta DSC 7873

Undervisningsopplegg

Følg Språkfagnytt fra Gyldendal på Facebook eller sjekk ut Undervisningstips-siden for gode undervisningsopplegg og nyttige tips.

Undervisningsopplegg- og tips

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om SKILLS, læremidler i engelsk, skolebesøk eller vurderingseksemplar?

Ta kontakt

Lurer du på noe?

Forfattere

Grete Pedersen

Grete Pedersen er utdannet cand.philol med engelsk hovedfag, tysk og musikk mellomfag. Hun har arbeidet som lektor ved Stalsberg ungdomskole i 10 år og siden 1989 ved Skedsmo videregående skole. Her har hun i en årrekke vært hovedlærer/faglig - pedagogisk leder for språkseksjonene.

Gro Lokøy

Gro Lokøy er cand. philol. og underviser i fransk og engelsk ved Sola videregående skole. Hun er faggruppeleder i engelsk og medlem av læremiddelutvalget i Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening. Gro har tidligere vært medforfatter på franskserien Contact Contours Contrastes. Hun er medforfatter på det nye engelskverket for yrkesfag SKILLS. I tillegg er hun medforfatter på verkene eXperience, Contact og Contours.

Hege Lundgren

Hege Lundgren er utdannet cand.philol. Hun har arbeidet flere år som lektor ved Sogn videregående skole. Hege kjenner flere av de yrkesfaglige studieretningene svært godt, og har tidligere vært forfatter på engelskverket KnowHow og Workshop.

Janniche Langseth

Janniche Langseth er utdannet cand.philol. med fagene engelsk, statsvitenskap, religionshistorie og etikk, og med videreutdanning i blant annet veiledningspedagogikk og utviklingsledelse. Hun jobber for tiden som studieleder ved Hvam videregående skole og har undervist ved både yrkesfaglige og studiespesialiserende utdanningsprogram i en årrekke. Hun er spesielt opptatt av pedagogisk veiledning, strategier for ferdighetsutvikling og læringsfremmende vurdering. Som medforfatter på engelskverkene SkillsWorkshop og KnowHow har hun lang og bred erfaring med læremiddelutvikling.

Sidsel Hellesøy

Sidsel Hellesøy har i en årrekke undervist i engelsk på yrkesfaglige utdanningsprogram, og er ansatt ved Kongsberg videregående skole. Ved siden av engelsk, underviser hun i norsk, og har et særskilt ansvar for tilrettelegging for minoritetsspråklige elever. Hellesøy har også formgiving som en del av fagkretsen og har for tiden en delstilling som informasjonskonsulent ved Kongsberg videregående skole.