Skills, elektro og datateknologi, 2. utgave Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2020
440 sider
2. utgave
Norsk, bokmål og nynorsk
ISBN/EAN: 9788205523401

Skills, elektro og datateknologi, 2. utgave

Engelsk YF, vg1

Pris 809,00
Ny læreplan, nye grep for dypere læring

Temaer som digital identitet, medborgerskap, medienes rolle og samfunnsaktuelle emner har blitt vesentlige. I tillegg er ferdigheter som å vurdere læringsstrategier, kritisk vurdere kilder og sammenstille innhold viet større oppmerksomhet. Det er også fokus på å kunne argumentere, utrykke meninger og vise åpenhet for andres argumentasjon.

I nye SKILLS er det lagt til rette for å jobbe grundigere med hvert tema, og se de ulike ressursene i sammenheng. Du vil bli presentert med færre kapitler, som avsluttes med «Chapter focus» der elevene repeterer og vurderer sin egen læring. Til sist får de jobbe med egenproduksjon hvor det å sammenstille informasjon og se forbindelsen mellom de ulike tekstene de har jobbet med er essensielt.

Yrkesretting fra første side

I de nye utgavene møter elevene yrkesrettede tekster fra første side. De skal oppleve at faget er relevant for dem, og med en gang oppdage at dette er noe annet enn mer av det de gjorde på ungdomsskolen!

De samme verdiene

Mye av innholdet er nytt, men prinsippene vi jobber etter er de samme: Yrkesretting, differensiering, ferdighetstrening og språkglede!