5 grunner til å velge Tett på

Skal skolen din velge nye læremidler for norsk YF på videregående? Lurer du på hva du skal velge? Denne våren kommer det en ny utgave av norskverket for yrkesfageleven, Tett på, tilpasset ny læreplan. Her får du fem grunner til hvorfor du bør velge nye Tett på!

Å vite hva som skiller de ulike læreverkene fra hverandre, kan være en utfordring når man skal velge nye læremidler. Vi håper denne listen kan gi deg mange gode grunner til at du og din skole bør velge Tett på til deres yrkesfagelever.

1. TETT PÅ eleven 

Tett på gir yrkesfageleven tett oppfølging i skriving, lesing og muntlige ferdigheter. 

2. TETT PÅ læreren 

Tett på gir læreren hjelp til å veilede elevene gjennom modelltekster, kurs og nettressurser. 

3. TETT PÅ læreplanen 

Tett på er konkret når det gjelder arbeidet med grunnleggende ferdigheter og kompetansemålene. 

4. TETT PÅ det digitale 

Tett på kommer med Smart Bok, den digitale utgaven av papirboka, Bokstøtte, gratis elev- og lærerressurser, og som heldigital utgave. Alt samlet på ett sted i Skolestudio, Gyldendals digitale læringsmiljø. 

5. TETT PÅ aktuelle kilder 

Med Tett på ønsker vi å bidra til at elevene kan få tett oppfølging i arbeidet med faget. I boka har vi egne kurs der elevene får trene på ferdighetene læreplanen krever.

----

Ønsker du et vurderingseksemplar av nye Tett på? 

Her kan du forhåndsbestille et vurderingseksemplar, som blir utsendt når boka er på lager.

----

Tett på

Norsk Vg2 YF

Tett på har alltid vært norskverket for yrkesfageleven som ønsker tett oppfølging i skriving, lesing og muntlige ferdigheter, og dette forsterker vi ytterligere i den reviderte utgaven.

 

Les mer

Microsoftteams Image (2)