SCID: Ditt verktøy for diagnose av psykiske lidelser

Når du skal sikre rett diagnostisering av pasienter, er det helt essensielt med et kvalitetssikret diagnoseverktøy. Med SCID tilbyr vi kliniske verktøy for å diagnostisere psykiske lidelser. I tillegg tilbyr vi kurs i SCID-5-KV.

Bestill her

Hva er SCID og hva tilbyr vi?

SCID er et kvalitetssikret diagnoseverktøy som er essensielt for å sikre rett diagnose og dermed rett behandling. SCID-5 gir klinikeren en steg-for-steg-veiledning gjennom diagnosearbeidet. Intervjuspørsmål er satt opp parallelt med korresponderende diagnosekriterier for å fasilitere vurderingen av hvorvidt et kriterium foreligger eller ikke. 

Gå til bestilling

SCID-5-KV: 

Manual: 799,-
Protokoll: 999,- 

Ofte kjent som «SCID 1» etter akse 1 i tidligere DSM-utgaver. SCID-5-KV gir en strukturert gjennomgang av de vanligste psykiske lidelsene. Manual og protokoll selges separat. 

SCID-5-PF: 

Manual, protokoll og screening: 1749,-

Ofte kjent som «SCID 2» etter akse 2 i tidligere DSM-utgaver. SCID-5-PF er nyeste utgave av SCID for personlighetsforstyrrelser. Selges i sett med manual protokoll og screening.

Dersom du allerede har kjøpt en av disse, kan vi tilby rimelige engangsprotokoller. Ta kontakt for mer informasjon: scid@gyldendal.no.

SCID innføringskurs

2 dagers innføringskurs inklusiv SCID 5 KV manual og protokoll: 11.900,-

Vi tilbyr kurs i bruk av SCID-5-KV. Kurs er anbefalt før du tar verktøyet i bruk. Se kalender nedenfor for kommende kursdatoer, eller ta kontakt på scid@gyldendal.no dersom du ønsker et kurs for din arbeidsplass.

SCID 5 KV Og SCID 5 PF Productimage (1)

Meld deg på kurs

"SCID-5-PF er et kvalitetssikret og essensielt verktøy for god diagnostikk av personlighetsforstyrrelser."
Åse-Line Baltzersen, Oslo Universitetssykehus
"Det har aldri eksistert en norsk klinikerversjon av SCID som er godkjent av de som har copyright på verktøyet (American Psychiatric Association Publishing)"
Tore Willy Lie, Faglig rådgiver i NKROP

Har du spørsmål om SCID? Kontakt oss gjerne

Beate Molander

Distribusjons- og kanalansvarlig

Aina Holmén

Prosjektleder
Psykologi

Aktuelt

Aktuelt