En god skolestart med Kontekst

Her finner du som lærer nyttige ressurser for en god skolestart i norsk på ungdomstrinnet.

Skolestart med Kontekst

En God Skolestart Med Kontekst

Se våre nye pakkeløsninger: 
Les mer om Gyldendal Skolestudio

Pakkeløsning 8-10

Trykte og digitale læremidler

Forslag til produktkombinasjon:
Last ned oversikt i PDF her

Produktkombinasjon Kontekst

Parallellversjon av Kontekst

Nå er det enda lettere å tilpasse undervisningen til hver enkelt elev i Skolestudio! Vi har lansert en parallellversjon av læremiddelet Kontekst Fagrom.

Parallellversjonen er laget for elever på ungdomstrinnet som trenger særskilt tilrettelegging i form av visuell støtte, forenklede tekster, ordforklaringer og filmer.

Les mer om parallellversjonen

Skjermbilde 2023 08 15 Kl. 11.18.22

Ønsker du å vurdere Kontekst?

Hos Gyldendal er det enkelt å vurdere læremidler. På våre nettsider kan du få tilgang til digitale vurderingseksemplarer av alle våre bøker. Tilgangen gir deg gratis digital visning av boka i 60 dager. 

Få tilgang nå

Ønsker du å vurdere våre digitale produkter gjør du det enkelt ved å aktivere en prøvelisens inne i Skolestudio. 

Gå til Skolestudio

 

Fem grunner til å velge Kontekst

Kontekst er et komplett læreverk i norsk for ungdomstrinnet, revidert i tråd med LK20. Enten du foretrekker bok eller jobber digitalt, vil du finne en kombinasjon av læremidler som passer for deg.

Strukturerer faget og gir mulighet til tilpasninger, tverrfaglighet og variasjon

Gjør faget motiverende og relevant med et mangfold av tekster, oppgaver og tips

Legger til rette for dybdelæring og helhet

Oppdatert tekstsamling

Rikt utvalg av bøker og digitale læremidler


Aktivitetskalender

Digitale kurs og webinarer

Gyldendal Fagtid er vår videokanal, der du finner det du trenger for å vurdere nye læremidler. Forfattere og redaktører viser og demonstrerer det nye innholdet. Det er også opptak fra webinarer og innhold som kan benyttes i fellestiden til skolen. 

Gå til Gyldendal Fagtid


Nyttig lesing

Se flere saker

Forfattere

Kathinka Blichfeldt

Kathinka Blichfeldt

Kathinka Blichfeldt er ansatt ved Senter for livslang læring ved Høgskolen i Innlandet der hun veileder skoler og kommuner i skoleutvikling og ledelse av profesjonsutvikling. Hun lang erfaring fra ungdomsskolen som skoleleder og lærer. Kathinka er forfatter på KontekstNye Kontekst og Kontekst 3. utgave.  

Åslaug Gjerpe

Åslaug Gjerpe

Åslaug Huseby har mange års erfaring som lærer i ungdomsskolen. Hun jobber ved Vøyenenga skole i Bærum, og underviser i fagene norsk, mat og helse, musikk og sal og scene. Åslaug er forfatter på Kontekst 3. utgave

Tor Gunnar Heggem

Tor Gunnar Heggem

Tor Gunnar Heggem er utdannet adjunkt med fagene norsk og historie. Han har gitt ut flere læreverk for grunnskolen, og har erfaring som forfatter innen revy og teater. Tor Gunnar har lang undervisningspraksis fra skolen. Forfatter på Kontekst, Nye Kontekst og Kontekst 3. utgave.

Bjarne Øygarden

Bjarne Øygarden

Bjarne Øygarden har lang erfaring som lærer i ungdomsskolen og som lærerutdanner. Han har gitt ut flere lærebøker for grunnskole og videregående skole. Forfatter på Kontekst, Nye Kontekst og Kontekst 3. utgave.