","url":"https://www.gyldendal.no/sakprosa/mat-og-drikke/kakeboka/p-10024380-no/","image":"https://cdn.gyldendal.no/remote.axd?https://pim.gyldendal.no/gyldendalintegrations/woodwing/media/By9HIUNmqF-8zdn6t01cyb/picture","isbn":"9788205522190","author":{"@type":"Person","name":["Tiril Lunde Refsum"]},"editor":{"@type":"Person","name":[]},"illustrator":{"@type":"Person","name":false},"translator":{"@type":"Person","name":[]},"inLanguage":"nob","price":"399","offers":{"@type":"Offer","price":"399"},"bookEdition":"1nd Edition","copyrightYear":2019,"datePublished":2019,"numberOfPages":240}
Kakeboka Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2019
240 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205522190

Kakeboka

Enkle plantebaserte kaker for alle. Frie for gluten og hvitt sukker

Har du lyst å lage enkle og fantastiske kaker som alle kan spise og liker?
Pris 399,00
Utsolgt

Her har du en samling med herlige kaker, fristende iskrem, deilige kaffedrikker, bowls og andre godsaker. Alle sammen fri for hvitt sukker og gluten og kun laget av plantebaserte ingredienser. Lær deg noen enkle grunnteknikker, og server kaker som du kan nyte til frokost. Alt i boken er rågodt!

 

Tiril Refsum står bak kafeen Oslo Raw, og hun spiser kaker til frokost. Kakeboka er hennes andre bok.