Som skyene skygger snøen (E-bok) Høyoppløst bilde
E-bok
Utgivelsesår: 2020
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205541559

Som skyene skygger snøen (E-bok)

Nye dikt fra en av våre mest folkekjære forfattere.
Pris 229,00

Som skyene skygger snøen er en samling dikt om de reisene som former et menneskeliv. Reisene man tar med en familie og dem man tar helt alene, i minner, i litteraturen eller i musikken. Men også de reisene som bare er den korte, men til tider uoverkommelige avstanden fra ett menneske til et annet. Det handler om arbeid, kjærlighet, alderdom og tap. Og det handler om savn og nostalgi, om Amerika, Leonard Cohen, George Best og Dylan Thomas.

Som skyene skygger snøen er en manns blikk bakover i livet og utover i verden, i en samling som viser Levi Henriksens utrettelige lojalitet til menneskene som forsøker å leve med sårene livet har gitt dem.

 
Anmelderne sier:

Terningkast6_logo

«Levi Henriksens nye diktsamling er ei perle. Finstemt, øm og vidunderlig vakker. […] Vi har flere betydelige diktere som kommer med samlinger i høst, men jeg våger likevel allerede å utrope Som skyene skygger snøen til kanskje årets beste.»
Anders Neraal, Bok365

Terningkast6_logo

«Sterk og stor poesi.»
Roger Ødegård, Indre Akershus Blad

terningkast5_logo_logo

 «… det er mange sider av virkeligheten som Levi Henriksen skal innom før han vender hjem. Kanskje er det nettopp dette mangfoldet som gir en særlig styrke til Levis nye diktsamling.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

«… i diktene hans, som novellene og romanene hans, er ikke temaene bare mellom svart og hvitt, men alt annet enn svart og hvitt. De er rause, varme, vennlige. De tar folk inntil seg framfor å støte dem fra seg.»
Cathrine Loraas Møystad, Østlendingen

«… en jordnær, men kjærlig, hyllest til livet og mennesket. Om opp og nedturer, om de viktige øyeblikkene av (selv)erkjennelse i hverdagen, om kjærlighet, takknemmelighet, sorg og tap. Og selvfølgelig om litteratur, musikk og Amerika.»
Raumnes (dagens anbefaling)

Les Levi Henriksens essay Å reise uten å dra.

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris