5 grunner til å velge Appell

Skal skolen din velge nye læremidler for norsk SF på videregående? Lurer du på hva du skal velge?

Appell er et nytt læreverk tilpasset LK20, og er nå komplett med læremidler for Vg1, Vg2 og Vg3. Appell gjenspeiler måten du jobber med norskfaget på i klasserommet, og har en tydelig kobling mellom fagstoff, primærtekster og ferdighetstrening, gode verktøy for elevene når de jobber selvstendig.

Vi gir deg 5 gode grunner til hvorfor du bør velge nettopp dette norskverket for deg og dine elever!

5 grunner til å velge Appell

Trykte og digitale læremidler

Ønsker du å vurdere Appell?

Hos Gyldendal er det enkelt å vurdere læremidler. På våre nettsider kan du få tilgang til digitale vurderingseksemplarer av alle våre bøker. Tilgangen gir deg gratis digital visning av boka i 60 dager. 

Få tilgang nå

Ønsker du å vurdere våre digitale produkter gjør du det enkelt ved å aktivere en prøvelisens inne i Skolestudio. 

Gå til Skolestudio

Aktivitetskalender


Digitale presentasjoner og opptak fra webinar

I Gyldendal Fagtid kan du høre hva forfatterne av Appell tenker om norskfaget, og se hvordan fagfornyelsen er tatt inn i læreverket. 

Gå til Gyldendal Fagtid


Undervisningstips

Her finner du eksempler på innhold til videregående som du kan ta i bruk i din undervisning.

Se undervisningstips i Skolestudio

Digitalt møte?

Forfattere og redaktør inviterer gjerne til et digitalt møte med deg og dine kolleger for å presentere Gyldendals læreverk, i Teams eller Zoom. 

Ta kontakt

Forfattere

Ingeborg Aasbrenn

Ingeborg Aasbrenn

Ingeborg Aasbrenn har master i faglitterær skriving fra Universitetet i Sørøst-Norge, og jobber nå på Frederik II videregående skole der hun underviser i norsk og samfunnskunnskap. Hun er også engasjert i sensur- og eksamensarbeid i norskfaget.

Pål Fredrik Børresen

Pål Fredrik Børresen

Pål Fredrik Børresen har hovedfag i nordisk språk og litteratur fra Universitetet i Oslo og mastergrad i språk, kultur og digital kommunikasjon fra Høgskolen i Hedmark. Pål Fredrik er lektor ved Elverum videregående skole, der han underviser i norsk og kommunikasjon og kultur.

Anne Lise Jomisko

Anne Lise Jomisko

Anne Lise Jomisko har hovedfag i nordisk språk og litteratur fra Universitetet i Oslo.  Hun har jobbet som lektor i 20 år og jobber nå på Elvebakken videregående skole. Anne Lise har gitt ut en rekke pedagogiske bøker for ungdom og har tidligere også vært litteraturanmelder og bokspaltist gjennom mange år.

Ida Carine Longva

Ida Carine Longva

Ida Carine Longva har master i retorikk og argumentasjon fra Universitetet i Oslo. Hun har jobbet i videregående i ti år og jobber nå på Elvebakken videregående skole. Ida har i perioden 2012-2018 sittet i redaksjonsrådet for Norsklæreren, tidsskriftet til Landslaget for norskundervisning.

Jon Olav Sørhaug

Jon Olav Sørhaug

Jon Olav Sørhaug er master i Nordisk språk- og litteraturvitenskap (UiA, 2007) og i Organisasjon og ledelse (NTNU, 2013). Han arbeider som norsklektor på Tangen videregående skole i Kristiansand, og fra høsten 2019 som stipendiat på Universitet i Agder.