En god skolestart med Bi

Her finner du som lærer nyttige ressurser for en god skolestart i biologi på videregående.

Skolestart med Bi

En God Skolestart Med Bi

Trykte og digitale læremidler

5 grunner til å velge Bi

Skal skolen din velge nye læremidler for biologi på videregående? Lurer du på hva du skal velge?

Bi er en faglig solid lærebok i biologi som møter Fagfornyelsen med et nytt design, reviderte tekster og figurer, samt oppdaterte oppgavetyper og forsøk.

Vi gir deg fem grunner til hvorfor du bør velge Bi!

5 grunner til å velge Bi

Ønsker du å vurdere Bi?

Hos Gyldendal er det enkelt å vurdere læremidler. På våre nettsider kan du få tilgang til digitale vurderingseksemplarer av alle våre bøker. Tilgangen gir deg gratis digital visning av boka i 60 dager. 

Få tilgang nå

Ønsker du å vurdere våre digitale produkter gjør du det enkelt ved å aktivere en prøvelisens inne i Skolestudio. 

Gå til Skolestudio


Digitale presentasjoner og opptak fra webinar

Gyldendal Fagtid er vår videokanal, der du finner det du trenger for å vurdere Bi. Forfattere og redaktører viser og demonstrerer ulike deler læreverket. 

Gå til Gyldendal Fagtid


Forfattere

Heidi Kristine Grønlien

Heidi Kristine Grønlien

Heidi Kristine Grønlien er utdannet dr. scient i fysiologi ved Universitetet i Oslo. Hennes spesialområde er inter- og intracellulær kommunikasjon. Hun jobber som førsteamanuensis og merittert underviser ved Høgskolen i Østfold, sykepleierutdanningen. Hun har undervisningserfaring fra grunnskolen, videregående skole og høgskole/universitet, og har gjennom mange år arbeidet med undervisningskvalitet. Heidi Kristine er forfatter på Bi1, Bi2 og Gyldendals ord- og faguttrykk i biologi.

Cato Tandberg

Cato Tandberg

Cato Tandberg er utdannet cand. scient i molekylærbiologi ved Universitetet i Oslo.

Hans spesialområde er kjemiske og fysiske prosesser i organismer. Han jobber som førstelektor ved Høyskolen Innlandet, lærerutdanningene. Han har bred undervisningserfaring fra grunnskole, videregående skole, høgskole/universitet gjennom faglig og fagdidaktisk arbeid, og han har utarbeidet flere undervisningsopplegg på viten.no og naturfag.no. Cato er forfatter på Bi1, Bi2 og Gyldendals ord- og faguttrykk i biologi. Han er også forfatter på Biologi for lærere og Biologididaktikk for lærere som er skrevet for biologiundervisning i grunnskolelærerutdanningen. 

Kristin Glørstad Tsigaridas

Kristin Glørstad Tsigaridas

Kristin Glørstad Tsigaridas er utdannet cand. scient. i marinbiologi ved Universitetet i Oslo. Hun jobber som lektor og fagleder ved Ullern vgs. Hun har lang og bred erfaring fra skolen og har jobbet både i ungdomskolen og videregående skole, som lærer, fagleder og avdelingsleder. I tillegg er hun ansatt ved Skolelaboratoriet for biologi ved Universitetet der hun blant annet jobber med lektorutdannelsen. Kristins spesialområde er fagdidaktikk. Hun er forfatter på Bi1 og Bi2.