Familien Brattbakk Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
256 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205486164

Familien Brattbakk

Vinner av Brageprisen!
Pris 279,00

Gørja er tilsynelatende et helt vanlig sted, med en skole, butikk og kiosk. Men Gørja har også hemmeligheter som de voksne ikke kan – eller vil – forklare. To ganger har barn forsvunnet fra Gørja, og begge gangene herjet stormen gjennom gatene og skogen, over innsjøen og himmelen. Nå bygger det opp til ny storm, og familien til Sam har nettopp flyttet hit.

Spennende, vill og høyst original historie fra Julia Kahrs.
 

Vinner av Brageprisen, superfinalist i Bokslukerprisen og nominert til ARKs barnebokpris.

«Romanen er godt komponert, susande i språket og driven fram av eventyr og overraskingar. Men kanskje viktigast likevel er Kahrs si evne til å skriva fram store rom for barnelesaren. Slik vert lesaren ein slags detektiv midt i alt det snurrige som hender (...).
Kva romanen handlar om? Å høyra til. Gøymde sanningar. Finna ut kven ein er. Kjærleik. Alt det viktige i ei vill og sanseleg innpakning.»
Fra juryens begrunnelse, Brageprisen

«Vilt og mystisk fra en av våre mest originale barneromanforfattere.»
Periskop.no

«Denne familien er så rar og annerledes at romanen blir komplett uforutsigbar og utrolig morsom å lese. Spennende er det også, siden stormen nærmer seg og det vanligvis forsvinner noen barn med den. Boken er full av absurde situasjoner og lakoniske kommentarer, denne legges ikke igjen på hytta halvlest. Soleklart terningkast 6!»

Kristine Isaksen, VG

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00
279,00