Noor og miniatyren Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2023
192 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205580428

Noor og miniatyren

«Sjarmerende vilter»
Pris 299,00

En ganske alminnelig dag oppdager Noor noe helt ualminnelig i kjelleren. En miniversjon av seg selv! Hvorfor i alle dager har Noor fått en miniatyr?

Men kanskje er det nettopp en miniatyr hun trenger? For i tillegg til plagsomme klassekamerater og enorme mengder lekser, har Noor prestert å melde seg på skolens juleshow – uten å ane hva hun skal framføre. Og da omstendighetene rundt juleshowet blir uventet farlige og mistenkelige, er det godt å ha en lur miniatyr på laget sitt. 

Inngår i serien: Noor

«Sjarmerende vilter … Julia Kahrs er tilbake med en ny fartsfylt og lettslukt barneroman.»

Maya Troberg Djuve, Dagbladet

«For en lykke det er at det da fins forfattere som Julia Kahrs, som ivaretar ni til tolvåringenes leseglede og fantasi. På Roald Dahl-aktig vis griper Kahrs tak i de villeste og mest befriende «tenk om»-innfallene og drysser ut den ene fullstendig uforutsigbare, hjertevarme barneromanen etter den andre så det er en fest å lese. (…) Tiåringen hjemme konkluderer slik, helt enkelt: Den var superbra!»

Astrid Hygen Meyer, Klassekampen

«grepet med å ha en snill og frekk liten miniatyr av seg selv på skulderen til trøst og fanteri, er forlokkende og morsomt. … En julete påskekrim er herved servert.»

Karen Frøsland Nystøyl, Vårt land

«Noor og miniatyren er underholdende og velskrevet, full av humor og tempo.»

Julie Stokkendal, barnebokkritikk.no

«hvem skulle vel ikke ønske å ha en liten miniatyr av seg selv på skuldra? En partner in crime som kan gi deg smarte (eller ikke så smarte) råd, og – ikke minst – gjør at du ikke er alene. Miks dette med en real detektivhistorie, og du har essensen i Kahrs’ nyeste bok.»

periskop.no

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00