Sommer med Jo Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2021
192 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205549852

Sommer med Jo

Vinner av Kulturdepartementets Litteraturpris!
Pris 299,00

Denne sommeren skal Frida bli med Jo på hytta, og hun gleder seg til saltvann, sol, is og GØY! Ordene fengsel eller fange skal ikke engang nevnes, og hun skal i hvert fall ikke spørre om hvorfor faren til Jo måtte sitte inne.

Men alt blir ikke like problemfritt som Frida har sett for seg. For da hun oppdager noe som absolutt ikke er ment for henne, vet ikke Frida om hun skal late som ingenting eller bryte idyllen. Kan hun holde noe hemmelig for Jo?

Vinner av Litteraturprisen, Kulturdepartementets priser for barne- og ungdomslitteratur. Fra juryens begrunnelse:
«Medrivende dramaturgi, et frodig persongalleri og et mystisk funn i skogen gjør dette til en roman det er vanskelig å legge fra seg før siste side er lest. Fortellingen balanserer varme, humor og alvor på en måte som gjør dette til en leseropplevelse det er vanskelig å glemme.»

Nominert til Brageprisen 2021. Fra juryens begrunnelse:
«Språket er lett og friskt, og romanen har en god energi og et godt driv, som vil treffe en målgruppe som det er utfordrende å skrive godt og gjenkjennelig for. Frida er dessuten en aktiv, modig, årvåken og ustyrlig hovedperson som det er morsomt å følge. Kristine Rui Slettebakken forlenger sommerfølelsen med Sommer med Jo.»

Nominert til ARKs barnebokpris, Barnas bokpris og Bokslukerprisen.

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00