Respekt. Sexbok for gutter Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2019
192 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205518759
Oversetter: Jan Chr. Næss

Respekt. Sexbok for gutter

Akkurat den boken som trengs nå – internasjonal suksess.
Pris 299,00

Dette er boken alle tenåringforeldre vil at sønnen deres skal lese. Og som unge gutter selv ønsker å lese, selv om de kanskje ikke sier det rett ut. Den handler om å flørte, kysse og date. Og den handler om hva som er greit å vite før man har sex.

Og ikke minst er dette en bok om gutterollen. Om hvordan man kan vite hva som er ja- og nei-signaler, om alle de små nyansene i et samspill, om å være hetero, homo eller bi og om hvorfor respekt får kjærlighet og sex til å fungere bedre.

Som en omsorgsfull og samtidig kul storebror beskriver Inti Chavez Perez hele prosessen fra det første øyeblikkets spenning til å være sammen i lengre tid. Forfatteren har jobbet som seksualrådgiver i flere år, og boken er basert på samtaler om sex og kjærlighet med hundrevis av gutter.

I løpet av kort tid har USA, England, Frankrike og Tyskland og 10 andre land sikret seg rettighetene til denne særdeles aktuelle boken. 

Fra anmeldelsene:

terningkast5_logo_logo

«For målgruppen er nok dette uansett en spennende innføring – pun intended – i et tema som vil glede, plage og forundre dem resten av livet. Det finnes neppe én enkelt bok som kan ta hele støyten av noe sånt, men «Respekt» gjør en solid innsats. Respekt.»
Marius Asp, VG

terningkast5_logo_logo

«Ja, jeg anbefaler den til alle foreldre som lurer på om det er på tide å gi poden en sexbok.»
Marius Wulfsberg, Dagbladet

terningkast5_logo_logo

«Inti Chavez Perez ...har begått ei bok som vil glede de mange og ergre de få ... Og ikke minst tar han en rekke oppgjør med holdninger og forestillinger som er avleggs for noen, og som bør bli det for alle.» 
Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen

«I kjølvatnet [av #metoo] kan sexboka til Inti Chavez Perez segle opp til å bli ei viktig bok.»
Anna Svanberg, nrk.no

«Respekt er et bra sted å begynne for gutter som vil lære seg alt fra lovverk rundt deling av nakenbilder til respektfulle sjekketips. Boken åpner for mange interessante diskusjoner i hjemmet.» Mari Grydeland, Aftenposten

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris