Trampoline Aktivitetshefte

En ressurs for de eldste barna i barnehagen

I aktivitetsheftet kan barna bli kjent med elefanten Trampoline og vennen Rotta i ulike situasjoner, som på torget, ved frokostbordet og på tur i skogen.

Heftet er inndelt i temaer basert på fagområdene fra rammeplanen, hvor det legges vekt på lek og læring, undring og refleksjon, språkstimulering og begrepsforståelse. Med flotte illustrasjoner og engasjerende oppgaver håper vi å bidra til å gi de eldste barna i barnehagen et godt grunnlag. 

Trampoline består av et aktivitetshefte for barna og et veiledningshefte for de voksne, og du kan også finne Trampoline i vårt digitale læringsunivers for barnehagen.

Vil du ha tilsendt et eksemplar av Trampoline Aktivitetshefte, prøve Salaby barnehage eller er interessert i et pristilbud? Kontakt oss på salggu@gyldendal.no

Bilde Trampoline2
Aktivitetshefte

Aktivitetshefte

Aktivitetsheftet kombinerer lek og læring gjennom 11 temaer tilpasset 5-åringene.

Veiledningshefte

Veiledningshefte

Veiledningen viser mål for de 11 temaene, og gir konkrete forslag til aktiviteter godt forankret i rammeplanen.

Salaby Barnehage

Salaby Barnehage

Trampoline er en del av nettstedet Salaby Barnehage og tilbyr variert og lekende læring i barnehagen.

Prøv nå og bestill

Forfattere

Janne Hals

Janne Hals

Janne Hals har skrevet Trampoline  aktivitetshefte og Trampoline veiledningshefte.  Hun er utdannet førskolelærer med etterutdanning  innenfor veiledning og relasjonsledelse. Hun har  jobbet som pedagogisk leder i barnehage i mange  år, og har også flere års erfaring som støttepedagog  for barn med spesielle behov i barnehage. Til daglig jobber Janne som styrer i en barnehage  i Drammen.