Kontrakter og anskaffelser Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2023
413 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205555518

Kontrakter og anskaffelser

Festskrift til Lasse Simonsen 70 år

Professor dr. juris Lasse Simonsen fylte 70 år 2. september 2023. Som takk for hans lange innsats, vil vi hylle ham med et festskrift.    
Pris 799,00

Lasse Simonsen har særlig gjort seg bemerket innenfor spesiell kontraktsrett og anskaffelsesrett. Hans ruvende doktoravhandling Prekontraktuelt ansvar (1997) og like ruvende Avtaler om bygging og kjøp av ny bolig (2022) er to pilarer i et langt virke for analyse, avklaring og formidling av kontraktsrettslige og kontraktsrelaterte problemstillinger.

Etter tolv år i det praktiske rettslivet, de siste som juridisk direktør i Statsbygg, kom han i 1991 til Institutt for privatrett ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo, hvor han siden har hatt sin arbeidsplass. Han har i en årrekke vært formann for Boligtvistnemnda og styremedlem i Norsk Forening for Bygge- og Entrepriserett, og er en mye brukt voldgiftsdommer.

Dette festskriftet rommer 19 artikler fra fagområder som har stått sentralt i Lasse Simonsens virke: anskaffelsesrett, entrepriserett og kontraktsrett.

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris