EØS-avtalens praktiske betydning Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
476 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205541665

EØS-avtalens praktiske betydning

Om du synes at EØS-avtalen er vanskelig å forstå eller er en mystisk konstruksjon, vil du ha glede av denne boken. Selv om avtalens begrunnelse er enkel, og hovedprinsippene klare, blir problemstillingene mer krevende utover overskriftsnivå. Som leser kan du derfor selv velge hvor dypt det er verdt å gå inn i de ulike temaene som behandles. Hvert kapittel kan også leses for seg.
Pris 679,00

Foruten å beskrive grunntrekkene i avtalen er siktemålet å belyse hvordan EØS-avtalen griper inn på de fleste samfunnsområder. Boken gir derfor eksempler på tvers av sektorer, som illustrerer hva avtalen betyr i praksis.

Er EØS-avtalen et udemokratisk instrument som fremmer markedskreftene til fortrengsel for andre samfunnshensyn? Har avtalen ført til skadevirkninger i det norske samfunnet? Er det lite rom igjen for norsk demokratisk styring? Boken gir et grunnlag for å vurdere disse spørsmålene.

EØS-avtalens praktiske betydning er egnet for deg som vil forstå EØS-avtalen bedre, enten på grunn av generell interesse for samfunnsspørsmål, eller fordi du har nytte av det i arbeidslivet eller ditt politiske virke. Dette er altså ikke en juridisk lærebok eller en bok som gir sikre svar på alle EØS-rettslige spørsmål.

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris