Pedagogikk 8. - 13. trinn (E-bok) Høyoppløst bilde
Redaktører:
Eli Kari Høihilder, Lars Gunnar Lingås
Utgivelsesår: 2022
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205570467

Pedagogikk 8. - 13. trinn (E-bok)

Lærerens oppgave er å fremme elevenes danning og læring, sosiale mestring og selvstendighet ved å legge til rette for og lede deres læring.
Pris 439,00

Læreryrket er mangfoldig og krevende, interessant og engasjerende. Yrket har stor betydning for den oppvoksende slekt og for framtidas samfunn.

Pedagogikk 8.–13. trinn har to deler. Del 1 Læreren og samfunnet består av 9 kapitler. De tar opp samspillet mellom skole, samfunnsutvikling, opplæringens verdigrunnlag og fagutøvelse.

Del 2 Læreren og eleven/lærlingen har 14 kapitler. Her rettes søkelyset mot den daglige opplæringen i klasserom og verksted.

De fagfellevurderte artiklene fra ledende fagfolk og forskere presenterer ny, relevant forskning som belyser temaet i de ulike kapitlene, og forfatterne setter denne forskningen inn i en praktisk skolesammenheng. Artiklene er valgt ut for å møte kravene i det nyeste rammeverket for lærerutdanningene for ungdomstrinnet og videregående opplæring.Dette gjør boka interessant og aktuell for studenter i lærerutdanning, lærere i skolen, lærerutdannere og forskere.   

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
609,00