Om læreverket Spitze

Tysk for ungdomstrinnet

Spitze et helt nytt læreverk i tysk for ungdomstrinnet, utviklet til LK20. Læreverket er heldigitalt og tilbyr varierte og fleksible ressurser spesielt tilrettelagt for innlæring av et nytt språk.

Spitze legger til rette for en engasjerende og variert tilnærming til tysk språk og kultur. Ved å starte med enkle, men nyttige ord og uttrykk bidrar Spitze til at elevene tidlig skal bli aktive språkbrukere. 

Les mer om 2. fremmedspråk i Skolestudio

Tysk for ungdomstrinnet

Dette får du i Spitze

  • Fagstoff samlet for alle tre trinn som gir mulighet for repetisjon og tilpasning 
  • Utforskende oppgaver og interaktivitet, muntlig og skriftlig 
  • Grammatikk- og ordtrening 
  • Lyttetrening 
  • Lydstøtte
  • Visuelle ressurser som bidrar til motivasjon og variasjon 
  • Lærerveiledning 

Spitze er utviklet i tråd med ny læreplan og er komplett til skolestart 2022.

Skolestart Hva Forventer Jeg Av Norskfaget Productimage

Få gratis prøvetilgang!

Logg inn med din Feide-bruker på skolestudio.no og velg Spitze. Både elever og lærere kan prøve alle fagrom i Skolestudio kostnadsfritt i 30 dager. 

Prøv nå

Læremidler Spitze

Forfattere

Marianne Lysaker Mjaugeto

Marianne Lysaker Mjaugeto

Marianne Lysaker Mjaugeto er utdannet Cand. Philol. fra universitetet i Bergen og universitet i Oslo med hovedfag i tysk og praktisk pedagogisk utdanning (PPU). Hun har vært styremedlem i Tyskforum siden 2004. Hun har også grunnfag i matematikk, historie og psykologi. Hun har jobbet 20 år i videregående skole og undervist i tysk, historie, matematikk og psykologi. Marianne har også erfaring som  lærebokforfatter i tysk, som en av forfatterne på Lieber Deutsch og Einfach Deutsch (tysk for videregående). 

Annicken Repshus

Annicken Repshus

  

Annicken Repshus har mastergrad i tysk fra Universitet i Oslo og Albert-Ludwigs-Universität i Freiburg, Tyskland. Hun har også bachelor i Sport Management fra Norges Idrettshøgskole og Università degli Studi di Roma, i tillegg til årstudium i engelsk og praktisk-pedagogikk (PPU). Annicken har lang erfaring som lærer i ungdomsskolen, med fagene tysk, engelsk og kroppsøving, og hun har også undervist på videregående.