Maximum 8-10 Smart Øving Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205517189

Maximum 8-10 Smart Øving

Matematikk for ungdomstrinnet

Smart Øving gir hver elev et personlig læringsforløp og gir deg som lærer en kontinuerlig oversikt over elevens mestring.  
Pris 179,00*
Prøv gratis
*Prisene er eksklusiv mva.

Er du lærer? Her finner du prøvetilgang for lærer
For kjøp av lærer/elevlisenser, velg "Legg i handlekurv" og ønsket antall.


En klasse kan ha like mange nivåer som elever. I en hektisk hverdag er det ofte utfordrende å tilpasse oppgavene til alle de ulike nivåene.

Med Smart Øving plasseres eleven i sentrum. Elever som viser mestring av et lærestoff, får oppgaver fra mer avanserte læringsmål, mens de som trenger det, først og fremst får hjelp til å tette hull i sin kompetanse, slik at de kan bygge videre på denne kompetansen. Elevene jobber derfor alltid med oppgaver som gir best utvikling for nettopp dem. Elevens personlige læringsforløp er basert på et kraftig verktøy for læringsanalyse som kartlegger elevenes kompetanse med utgangspunkt i læringsmålene.

I et omfattende system, som Smart Øving, kan eleven sendes flere trinn nedover til de læringsmålene elevene har best utbytte av å jobbe med. Når disse forutsetningene er på plass, sendes eleven tilbake til de aktuelle læringsmålene, og kan nå arbeide fruktbart med dem.

Smart Øving frigjør tid som elevene kan bruke til å konsentrere seg om samarbeid, utforsking, problemløsning og refleksjon over prosessene i matematikk.

Les mer om Smart Øving

Produktet finnes i følgende utgaver
Pris