En god skolestart

La årets skolestart på grunnskolen bli den beste! Her finner du nyttige ressurser fra Gyldendal til en god skolestart.

Barnetrinnet

Ungdomstrinnet

MA93466 (1)

Ønsker du å vurdere et læreverk?

Hos Gyldendal er det enkelt å vurdere læremidler. På våre nettsider kan du bla i svært mange av bøkene og aktivere prøvelisenser til digitale læremidler. Vi tilbyr også å sende ett vurderingseksemplar av utvalgte titler til skoler som ønsker å vurdere våre læremidler 

Finn ut mer

Element

Digitale kurs og opptak fra webinar

Gyldendal Fagtid er vår videokanal, der du finner det du trenger for å vurdere nye læremidler. Forfattere og redaktører viser og demonstrerer det nye innholdet. Det er også opptak fra webinarer og innhold som kan benyttes i fellestiden til skolen. 

Gå til Gyldendal Fagtid

MA48320

Bli kjent med Skolestudio

Skolestudio er Gyldendals digitale læringsmiljø for Kunnskapsløftet 2020.

Læringsmiljøet har rikt innhold og fleksibel funksjonalitet som sikrer god læring fra første til siste skoleår.
Gå til Skolestudio

LæReverk Digital 5@2X

Nytt og aktuelt

Les mer

Kurskalender


Læremidler for grunnskolen

Gyldendal Undervisning har i dag et rikt og dekkende innhold i fagene matematikk, norsk, engelsk, naturfag og samfunnsfag på trinn 1–10, både i form av lærebøker og digitale læremidler i Skolestudio. Skolestudio er Gyldendals digitale læringsmiljø for Kunnskapsløftet 2020. 

Velg ønsket fagområde/læreverk nedenfor og les mer om læreverkets trykte og digitale læremidler. 

Skolestudio

I Skolestudio skal det være enkelt å velge det som passer for deg og din skole, enten du ønsker å ha et komplett digitalt tilbud eller kun vil supplere boka med digitale ressurser. Du velger selv hvilke produkter og hvor mange brukere du kjøper tilgang til. De fleste produktene i Skolestudio gir deg tilgang til innhold på flere trinn, slik at du enkelt kan tilpasse innholdet til hver enkelt elev.

Barneskole

Ungdomsskole

Tips til ressurser i Skolestudio:

Uteskole med Refleks

Naturfag er et fag som skal «gjøres» og da er det fint å komme seg ut av klasserommet. Her får du noen eksempler på aktiviteter fra Refleks Naturfag 5-7 som er perfekt til uteskolen.

Gå til ressurser for barnetrinnet i Skolestudio

Naturfag Til Uteskole

Tema: Pride

Marker «Pride» med å lære mer om det å være skeiv. Test deg selv på myter og fakta, bli kjent med skeive forbilder og få et innblikk i Pride-feiringen.
Gå til ressurser for ungdomstrinnet i Skolestudio

Pride