Ønsker du å vurdere et læreverk?

Hos Gyldendal er det enkelt å vurdere læremidler. På våre nettsider kan du få tilgang til digitale vurderingseksemplarer av alle våre bøker. Tilgangen gir deg gratis digital visning av boka i 60 dager. 

Ønsker du å vurdere våre digitale produkter gjør du det enkelt ved å aktivere en prøvelisens i Skolestudio. 

Finn ut mer

Gyldendal Hauker Laerere DSC 9459

Komplett utgivelsesplan

Lurer du på hva Gyldendal kommer med av nye læremidler for videregående skole?

Her finner du en komplett utgivelsesplan for hva som kommer når. 

Se utgivelsesplanen

Kunnskap Og Ferdigheter I Historiefaget

Bli kjent med Skolestudio

Skolestudio er Gyldendals digitale læringsmiljø for Kunnskapsløftet 2020. Læringsmiljøet har rikt innhold og fleksibel funksjonalitet som sikrer god læring fra første til siste skoleår.

I Skolestudio finner du både gratis tilleggsressurser for lærer og elev, og de digitale utgavene av læreverkene våre. Les mer om Skolestudio

Pilot Skolestudio Webinar

Nytt og aktuelt

Les mer

Digitale presentasjoner og opptak fra webinar

Gyldendal Fagtid er vår videokanal, der du finner det du trenger for å vurdere flere av våre læremidler. Forfattere og redaktører viser og demonstrerer det nye innholdet. 

Gå til Gyldendal Fagtid 


Aktivitetskalender

Læremidler for videregående

Gyldendal har i dag et rikt og dekkende innhold i våre fag, både i bokform og digitalt. Velg ønsket fagområde/læreverk nedenfor og les mer om læreverkets trykte og digitale læremidler.

Skolestudio

I Skolestudio finner du alle våre digitale læremidler for videregående skole samlet på et sted; både gratis tilleggsressurser for lærer og elev, og de digitale utgavene av læreverkene våre. Det skal være enkelt å velge det som passer for deg og din skole, enten du ønsker å ha et komplett digitalt tilbud eller kun vil supplere boka med digitale ressurser. Du velger selv hvilke produkter og hvor mange brukere du kjøper tilgang til. 

Læreverk for videregående 

Undervisningsopplegg

Her finner du eksempler på innhold til videregående som du kan ta i bruk i din undervisning.

Se undervisningsopplegg i Skolestudio

MA73284

Temapakke om Ukraina

Krigen i Ukraina er skremmende og kan være vanskelig å forstå. Vi jobber derfor med å sette sammen en temapakke om situasjonen i Ukraina og hjelp til å forstå krigen.

Les mer

Temapakke Om Ukraina