NB! Nytt læreverk i samfunnsfag er nå tilgjengelig

Relevans er vårt læreverk i samfunnsfag til LK20

Læreverket Underveis er skrevet til Læreplanverket for Kunnskapsløftet 2006 (LK06). Gyldendals nye læreverk i samfunnsfag til ungdomstrinnet, skrevet til LK20, heter Relevans.

Les mer om Relevans her

Underveis Nyhet

Forfattere

Jon Birkenes

Jon Birkenes

Jon Birkenes er lektor ved Hartvig Nissen skole i Oslo, og har også utgitt historiebøker for videregående skole. Han er også forfatter i Gyldendals temabibliotek med bøkene Polen og Tyskland. Jon er en av forfatterne bak Underveis– Geografi for ungdomstrinnet.

Harald Skjønsberg

Harald Skjønsberg

Harald Skjønsberg er rektor ved Solvang skole i Asker og morgenkåsør i NRK P2. Han er historiker, lærer, skolebokforfatter, romanforfatter og etter hvert en dreven forfatter av historiebøker for barn. Harald er forfatteren bak Underveis– Historie for ungdomstrinnet.

Torill Strand

Torill Strand

Torill Strand er Professor ved Institutt for pedagogikk på Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun har tidligere undervist i ungdomsskolen i mer enn 20 år. Torill er en av forfatterne bak Underveis – Samfunnskunnskap for ungdomstrinnet.

Unni Elisabeth Solberg Østensen

Unni Elisabeth Solberg Østensen

Unni Elisabeth Solberg Østensen er lektor og ansatt i Bærum kommune. Tidligere har hun utarbeidet Gyldendal Undervisnings arbeidshefte i geografi for ungdomstrinnet: Ultimo A, B, C og D. Unni Elisabeth er en av forfatterne bak Underveis– Geografi for ungdomstrinnet.