Oppfoelging

Dynamisk oppgavestrøm

Oppgavestrømmen elevene får i Maximum Smart Øving er adaptiv og dynamisk. Det vil si at oppgavene tilpasses nivået til hver enkelt elev, umiddelbart og underveis i arbeidet. Eleven får derfor alltid utfordringer tilpasset sitt nivå.

Tilbakemelding

Tetter kompetansehull

En elev som viser mestring av et lærestoff får oppgaver fra stadig mer avanserte læringsmål, mens en elev som strever vil få hjelp til å tette hull i underliggende kompetanse, også fra andre og tidligere læringsmål.

Tilpasning

Tilpasning

Maximum Smart Øving gir læreren mulighet til å følge elevens og klassens læringsprosess fra dag til dag. Læreren kan da lettere gi individuell oppfølging, sette sammen grupper og tilpasse undervisningen etter elevenes nivå.

Slik fungerer den dynamiske adaptiviteten i Maximum Smart Øving:

Maximum Smart Øving er i salg!

Maximum Smart Øving, et øve-verktøy for matematikk for ungdomsskolen, er nå i salg. Logg deg inn med din FEIDE-bruker for å komme i gang.

  

Gå til lærerveiledningen her

Last ned kom-i-gang-løpet her

Bestill Maximum Smart Øving her

Gratis utprøving!
"Det beste var lysten til å gjøre mattelekser og min oversikt til slutt. Veldig mange brukte kanskje 3-4 gangen på tiden jeg ga fordi de synes det var motiverende."
Jan Ove, lærer, Alværn ungdomsskole
"Vanligvis tar jeg ut spes. elevene ved gjennomgang, men jobber med oppgaver inne med klassen. Med Maximum Smart Øving opplevde de mestring i motsetning til andre verktøy. Og det ble usynlig for resten av klassen om de jobbet med oppgaver på lavere nivå."
Linnea, lærer, Eidskog ungdomsskole

Aktuelt

Les mer