Jobb i Gyldendal

Gyldendal er det ledende konsernet i den norske bokbransjen, og har virksomheter i alle ledd i verdikjeden, fra forlag og innholdsproduksjon til distribusjon, handel, markedsplasser og tjenester.

Vi er opptatt av å skape de gode historiene, formidle kunnskap og informasjon, og å drive verden fremover ved hjelp av teknologi og design. Hos oss kan du jobbe med alt fra litteratur i verdensklasse, til tjenester som gjør jussen mer tilgjengelig.

Send en søknad eller registrer deg for å få beskjed om aktuelle stillinger her:

Karriereportal

Har du erfaring med design- og produktutvikling? Les om hvordan Gyldendal arbeider med teknologi og finn utlyste stillinger her:

Gyldendal tech

Gyldendalhuset

Samarbeid og fellesskap

Gyldendal er en virksomhet med et vidt spenn, og mange av våre medarbeidere trekker frem nettopp det som det mest spennende med å jobbe i her. Det er alltid noe å lære, og det finnes mange kunnskapsrike kolleger som gjerne deler sine perspektiver.

Det er, også bokstavelig talt, høyt under taket i Gyldendal – gode diskusjoner, åpenhet og refleksjon verdsettes høyt, og vi tror på at de beste løsningene for å formidle kunnskap og kultur skapes når kloke hoder med ulik kompetanse samarbeider i tverrfaglige team.

DX 1437 (1)


D2Q1593

Trening

Hver tirsdag og torsdag er det mulig å delta på gruppetrening sammen med personlig trener og dyktige fysioterapeuter fra DRIV trening.

DX 0977

Kaffebar

Det første som møter deg når du kommer inn på Gyldendalhuset er vår hyggelige kaffebar, kafé Sult.

DX 1537

Mer enn kantine

Kantinen i Gyldendal drives av Dugurd, de lager mat som er i takt med tiden gjennom rene, naturlige og gode råvarer.