Bli en del av et spennende og kreativt arbeidsmiljø

I Gyldendal kan du arbeide med alt fra å lage artige barnebøker og tegneserier til å utvikle fremtidens løsninger for læring, høyere utdanning og e-handel. Spennet er vidt og mulighetene mange.

Tenk utenfor boka

Gyldendal er det ledende konsernet i den norske bokbransjen, og har virksomheter i alle ledd i verdikjeden, fra forlag og innholdsproduksjon til distribusjon, handel, markedsplasser og tjenester.

Vi utvikler innhold i ulike formater til stadig nye tjenester, særlig innen netthandel, strømmetjenester og digitale læremidler.

Som en del av den raske utviklingen er vi helt avhengig av mennesker med ulik kompetanse og et sterkt ønske om å bidra til å utvikle nye produkter og tjenester innenfor kultur og kunnskapsfeltet. 

Bøker er en sentral del av vår virksomhet, men vi gjør også veldig mye annet - og søker stadig flere medarbeidere som tenker utenfor boka!

DX 1081
D2Q1593

Trening

Hver tirsdag og torsdag er det mulig å delta på gruppetrening sammen med personlig trener og dyktige fysioterapeuter fra DRIV trening.

DX 0977

Kaffebar

Det første som møter deg når du kommer inn på Gyldendalhuset er vår hyggelige kaffebar, kafé Sult.

DX 1537

Mer enn kantine

Kantinen i Gyldendal drives av Dugurd, de lager mat som er i takt med tiden gjennom rene, naturlige og gode råvarer.

Samarbeid og fellesskap

Gyldendal er en virksomhet med et vidt spenn, og mange av våre medarbeidere trekker frem nettopp det som det mest spennende med å jobbe i her. Det er alltid noe å lære, og det finnes mange kunnskapsrike kolleger som gjerne deler sine perspektiver.

Det er, også bokstavelig talt, høyt under taket i Gyldendal – gode diskusjoner, åpenhet og refleksjon verdsettes høyt, og vi tror på at de beste løsningene for å formidle kunnskap og kultur skapes når kloke hoder med ulik kompetanse samarbeider i tverrfaglige team.

DX 1437 (1)