Kors på halsen Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2017
288 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205501287

Kors på halsen

Sannheten om Sylvi Listhaug

Sylvi Listhaug har gjort en lynkarriere i Fremskrittspartiet, og er på kort tid blitt en populær og omstridt politiker. Men hvem er hun?
Pris 399,00

Denne uautoriserte biografien forteller hennes historie fra oppveksten som odelsjente i Ørskog, til hun som ungt talent ble oppdaget av Carl I. Hagen og senere ble byråd og statsråd.

Her får vi vite om millionene til eldrehjem i Spania som aldri ble bygget; om stortingspolitikeren som var ansatt i First House; om den kontroversielle landbruksministeren som ville fjerne konsesjonslovene, og om innvandringsministeren som blir både elsket og hatet. Det skulle bli mange år med maktkamper og kontroverser.

Med korset fra farmoren rundt halsen og paljetter på jakken: Er hun kristen og konservativ eller radikal liberalist? Siv Jensens venninne eller Carl I. Hagens elev? Denne boken bringer oss tettere på Sylvi Listhaug.

«… eit presist, objektivt, analytisk og truverdig politikarportrett, skrive på eit enkelt og lettflytande bergensbokmål som er ei glede å lesa.»
- TOM HETLAND i Bergens Tidende.

«... lettlest og medrivende fortalt … kjedelig er det ikke!»
- HANS PETTER SJØLI i VG.

«… et lettlest og interessant, journalistisk og tidsaktuelt portrett av regjeringens mest kontroversielle statsråd. (…) Fischer beskriver godt hvordan hun systematisk har bygget sin kristenkonservative profil, sin politiske karriere og hvordan hun har perfeksjonert en retorikk mot stråmenn.» 
- MARTINE AURDAL i Dagbladet

«… presist og velskrevet (...) elegant (...) solid om sylvilismen.»
- HEGE ULSTEIN i Dagsavisen

«… grundig og fascinerende innblikk i fremveksten av Norges mest kontroversielle toppolitiker... gir et spennende og analytisk bidrag til forståelsen av tilfellet Sylvi.»
- VILDE IMELAND i Fædrelandsvennen

 «… usedvanlig interessant...Timingen kunne ikke vært bedre.»
- TONE SOFIE AGLEN i Adresseavisen

«…boken gir en utmerket og underholdende veiviser inn i de bakenforliggende årsakene til at landets kanskje mest interessante politiker handler og snakker som hun gjør akkurat nå.» - KNUT HOEM i NRK