Fritt vilt Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2024
368 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205587915

Fritt vilt

Ny Alvsaker-krim!
Pris 439,00

En ung gutt blir funnet drept i Hardangerbadet i Øystese sentrum. Samtidig meldes en femten år gammel jente savnet. Hun har ikke kommet hjem om kvelden, og ute raser en av vinterens kraftigste stormer. Enorme snømengder har falt på få dager, og det har gått flere store ras innover Hardangerfjorden. Flyplasser og fjelloverganger er stengt. Bygda er praktisk talt isolert fra omverdenen. 

Drapsetterforskningen og den desperate leteaksjonen etter jenta strekker det lokale lensmannskontorets kapasitet langt utover bristepunktet. Og så begynner bygdedyret å røre på seg.

Langsomt avdekkes et ungdomsmiljø der småjenter selger nakenbilder, sårbare tenåringsjenter ruser seg, og omgås voksne menn. Politistasjonssjef Bengt Alvsaker leder en etterforskning der sporene de leter etter, gjemmes unna i dysfunksjonelle familier der det å skjule egne synder synes viktigere enn å ta vare på sine nærmeste.

«Mørk bygdekrim om ungdom, sex, og dop […] Agnes Lovise Matre har stor suksess med sine kriminalromaner om lensmann Bengt Alvsaker i Øystese. Den fjerde boken i serien får godt frem hvordan foreldre og ungdom lever i parallelle verdener. […] … en krim som hever seg over gjennomsnittet.»

Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
339,00