Hundedager Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2023
352 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205582071

Hundedager

En liten gutt blir funnet drept i et turområde i Haugesund. Han er slått i hjel med en stein og kastet nedfor en bratt skråning.
Pris 429,00

En liten gutt blir funnet drept i et turområde i Haugesund. Han er slått i hjel med en stein og kastet nedfor en bratt skråning. Den brutale volden mot det forsvarsløse barnet sjokkerer selv erfarne politifolk. Overbetjent Gabriel Fjell og hans team må ha hjelp, og Kripos-etterforskeren Aida Ibrahim kommer fra Oslo for å bistå arbeidet. Timer og dager går uten at noen melder gutten savnet, og til tross for at Gabriel Fjell og teamet hans arbeider døgnet rundt, klarer de ikke å identifisere gutten.
Samtidig vikler en lokal frilansjournalist seg inn i garnet, og velter med det den første dominobrikken i dette dystre mysteriet.
Etter hvert avdekkes en historie, mørkere og farligere enn noen kunne ane.

Hundedager er en dyptpløyende kriminalroman om makt og avmakt i nære relasjoner, om hvordan selve vår menneskelighet står på spill når bunnen i tilværelsen faller bort under føttene våre.

Hverdagsnett

The criminal book world

«Med "Hundedager" har Geir Tangen i løpet av noen få dager blitt nok en krimforfatter-favoritt hos meg. Du verden for et driv, du verden så spennende og du verden så ondt og realistisk Tangen beskriver det som både kan skje og som sikkert skjer rundt oss alle sammen.»

Tor Hammerø, Nettavisen

«Boken får topp karakter, for svært få kan «nordic noir» bedre enn Tangen.»

Simen Ingemundsen, Randaberg24

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00
429,00
199,00