Kokain Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2023
544 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205565579

Kokain

«Med Kokain viser han at han er Sveriges beste krimforfatter. Les den.» Alex Schulman  
Pris 399,00

En død mann blir funnet i skjærgården et stykke utenfor Stockholm. Samtidig oversvømmes hovedstaden av billig kokain, og de kriminelle gjengene bruker brutal vold for å befeste sine posisjoner. Det skjer et drap på åpen gate i en av de mest belastede bydelene, men ingen tør å snakke med politiet.

Politietterforsker Vanessa Frank blir satt til å etterforske drapet og trekkes inn i gjengenes rivalisering om makt og posisjon. Samtidig forsøker Vanessa å finne sin rolle som fostermor for tenåringen Celine.

«Dette er Netflix, bare i virkeligheten ... Skremmende og troverdig om gjengkriminalitet og narkotikasmugling ... Engman skriver med stort driv og engasjement, og greier å skape et troverdig bilde av de kriminelle ungdommene. Det er også nyanser her, det finnes gode og onde kriminelle, akkurat som det finnes gode og dårlige politifolk.»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

«Dette er litteratur som engasjerer lett ... for en høydare innen den nordiske krimlitteraturen dette er, en krim så virkelighetsnær at du blir blek av å lese og som lett blåst av banen når det kommer til den hårreisende spenningen. Dette er kvalitet ned til den minste detalj.»

Simen Ingemundsen, Randaberg24

«Tar steget fra god til svingod.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«I den jevne mengden krim som pumpes ut til den norske befolkningen, er dette en bok som skiller seg ut, som vil noe.»

Carline Tromp, Klassekampens bokmagasin

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
229,00
399,00
229,00