Den svarte svanen Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
336 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205566118

Den svarte svanen

Koronapandemien er trusselen, men det er mennesket som dreper …
Pris 429,00

De er et umake par, den unge dødsboadvokaten Oda Krohg og hennes aldrende assistent, Reidar Simonsen. De er begge forlatt av sine egne, og den felles etterforskningspraksisen deres er et ikke helt vellykket forsøk på å stable seg på beina igjen.

Så kommer en syk kvinne inn døren med et siste ønske før hun skal dø. Mot bedre vitende tar de oppdraget; å finne kvinnens sønn som angivelig druknet for fem år siden. Det eneste Oda og Reidar har å gå på, er fire skjell noen har sendt den dødsmerkede moren.

Etter hvert som de graver i fortiden, oppdager de flere mistenkelige dødsfall. De ser også foruroligende tegn på at den farmasøytiske storindustrien har skitne hender. Jakten på sannheten vekker raskt oppmerksomhet fra personer som blir farligere jo mer koronapandemien brer seg. Og snart er det Oda og Reidar som jages.

«Lovende anslag til ny krimserie. I sin femte krimroman introduserer Ingrid Berglund et fascinerende radarpar.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Endelig er hun tilbake. […] Berglund er en av få norske kvinner som skriver krim i Norge, og er uten tvil et geni av få. Jeg ble i full ekstase da jeg ble kjent med at forfatteren skulle komme med ny krim ti år etter forrige. […] et etterlengtet comeback.»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

«Hvor har du vært i hele mitt liv, Ingrid Berglund?»

Mariann Sæter Tokle (Book blogger)

«Jeg er helt oppslukt av Den svarte svanen. FOR EN BOK! Det er noe med språk og stemning som bergtar meg {...]" "Forfatteren skriver så godt at personene trer levende ut av boksidene!»

Liv Gade (Book inspirator)

«Veldig bra og original historie som fanger deg fra første ord. Denne må du lese.»

Anne Lise Johannesen (Book blogger)

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00
399,00
199,00