En skygge på min grav Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2023
304 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205585362

En skygge på min grav

Andre bok i serien om Oda Krohg.
Pris 429,00

Dødsboadvokat Oda Krohgs oppdrag er like enkelt som det er prestisjefullt: Å følge klare instrukser i en fremtidsfullmakt og fordele boet til en anerkjent advokat og tidligere krigshelt.

Jobben er en gavepakke til Oda og Reidars skrantende advokatpraksis, og vil kunne gi dem både respekt og økt kundemasse. Og lenge ser alt ut til å gå bra – hadde det ikke vært for Odas aldri hvilende nysgjerrighet. Den som får henne til å gjøre noen undersøkelser rundt et maleri som dukker opp på merkelig vis. Maleriet har en hemmelig historie som har ligget begravd på Rjukan siden krigens dager, noe det viser seg å være gode grunner til. Og der hvor det er dype hemmeligheter, er det også løgn og livsfarlig bedrag. 

Oda og Reidar vikles til slutt så langt inn i dramaet at de selv blir en del av det. Og kanskje var det nettopp det som var intensjonen helt fra starten av … 

«Dette er blitt en riktig spennende whodunnit. Røttene strekker seg langt bakover til krigens dager, til Rjukan, angiveri, heltemot og svik. Og kjærlighet. Det umake paret, Oda og Reidar, er et snedig bekjent­skap.»

Leif Ekle, NRK

«Dette er en altoppslukende leseropplevelse av de sjeldne, og historien bergtok meg fra første side. Kun et ord som beskriver Berglund; et geni.»

Simen Ingemundsen, Randaberg24

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00
429,00
199,00