Snorre: Norske Kongesagaer Bd 1-3 Høyoppløst bilde
Redaktører:
Kjell Arild Pollestad
Utgivelsesår: 2012
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205425255

Snorre: Norske Kongesagaer Bd 1-3

I den nye 2012-utgaven av kongesagaene har Kjell Arild Pollestad gitt Snorre en helt ny litterær språkdrakt. Sagaens særegne stil er beholdt, men den er ikledd et mer moderne uttrykk som gjør den lettere tilgjengelig for dagens lesere.
Pris 799,00

Snorres kongesagaer er ikke bare det fremste historiskereferanseverk vi har i Norden, det er også et grunnleggende verk i nordisk litteratur. Et vell av dramatiske fortellinger taler rett til den moderne leser over et hav av tid – lykkelig er det folk som har en så enestående kunstnerisk fremstilling av sin egen tilblivelse.

Snorres kongesagaer (Heimskringla) ble skrevet på 1200-tallet av Snorre Sturlason, og er i europeisk sammenheng et enestående uttrykk for middelaldersk historieskriving. I denne utgaven har Kjell Arild Pollestad gitt kongesagaene en ny og moderne norsk språkdrakt. Sagaens særegne stil er bevart, men formidlet i et språk som gjør disse historiske beretningene lettere tilgjengelig for vår tids lesere. Samtlige tekster er gjennomgått av fagfolk på området, med forfatteren Roy Jacobsen som hovedkonsulent.

Inngår i serien: Snorre - serie
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
399,00
Midlertidig utsolgt, forventet tilgjengelig fra: 07. januar 2018