Min norsk ungdom Smart Øving Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2019
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205532007

Min norsk ungdom Smart Øving

Et adaptivt øvingsverktøy.  
Pris 265,00*
*Prisene er eksklusiv mva.

Min norsk ungdom Smart Øving fungerer på den måten at en elev som mestrer et læringsmål, vil få tildelt oppgaver fra stadig mer avanserte læringsmål.

Min norsk ungdom Smart Øving er basert på Læreplan i grunnleggende norsk for språklige minoriteter. Læringsressursen har innhold til språknivå 1, 2 og 3. 

En elev som derimot strever med et læringsmål, vil oppleve at hun får tildelt enklere oppgaver for å tette hull i sin kompetanse, for så gradvis å gå videre til mer avanserte læringsmål. Elevene holdes slik i sin egen utviklingssone, og hver elev vil hele tiden møte utfordringer tilpasset eget behov.
 
Smart Øving er en adaptiv læringsressurs som gir eleven et individuelt tilpasset opplæringsløp. Du som lærer får kontinuerlig oversikt over hva eleven mestrer og ikke mestrer, og får på den måten et nyttig verktøy for å følge opp de ulike elevene. 

Fordeler med Min norsk ungdom Smart Øving:
  • Eleven får utfordringer tilpasset sitt nivå
  • Eleven får innsikt i egen læring 
  • Elever på ulikt nivå kan jobbe med samme tema
  • Læreren får oversikt over elevenes prestasjoner og nyttig innsikt til kunne differensiere undervisningen

Gratis prøvetilgang i 14 dager

For å bruke Min norsk Ungdom Smart Øving må kommunen eller skolen din (for ikke-kommunale) ha en databehandleravtale med Gyldendal. Er du i tvil om din kommune/skole har dette kan du ta kontakt med din overordnede/administrator som kan ordne en databehandleravtale med Gyldendal. Ta kontakt med oss på salggu@gyldendal.no dersom du har spørsmål knyttet til dette.

Les mer om Smart Øving

Produktet finnes i følgende utgaver
Pris