Arne Svingen - barnas favoritt

Arne Svingen - en forkjemper for leselyst

Arne Svingen er en av våre mest populære forfattere, og har skrevet godt over 100 bøker. Produksjonen spenner fra barnebøker til romaner for ungdom og voksne. Forfatteren har mottatt en rekke priser for bøkene sine, deriblant Brageprisen, Kulturdepartementets litteraturpris, ARKs barnebokpris og Bokslukerprisen. Arne Svingens romaner er oversatt til 25 språk, blant annet russisk, italiensk, fransk, spansk, koreansk og engelsk. 

Arne Svingen har i flere år jobbet med å bedre lesingen blant barn og unge, med særlig fokus på gutters lesing. Han er en av de forfatterne som har turnert mest på skoler og biblioteker og får der direkte kontakt med målgruppa. På landets biblioteker er han i dag den tredje mest utlånte norske forfatteren. 

 

 

 

Nå er han aktuell med ny bok i den populære serien om agent Elvin Griff. Arne Svingen har nok en gang skapt en serie som fanger lesernes fantasi og nysgjerrighet, og i den nyeste boka flykter Elvin og Lydia til stedet der de beste dataspillene blir laget: Gaming City. Men her finnes også onde krefter som ønsker å utnytte spillskaperne. Brått står de overfor en uhyggelig fiende – nemlig Miss Megalove. Perfekt spenning for barn i slukealderen!

Sagt om serien:

«Action for barna»
Camilla Norli, Ukens boktips i VG

«Ei god spenningsbok høyrer med på pakkelista til ferien. Flukten til verdens ende er eit godt alternativ for dei yngre lesarane.»
Janne Karin Støylen, Dag og Tid

«Flukten til verdens ende held høgt tempo og action-nivå heile vegen. Hovudpersonen er tøff, modig og godhjerta, noko som gjer at du får tru på han og heier på han.»
Ragnhild Tonning, Framtida junior

«spenning fra første side»
Bibliotekets hjørne, Finnmark Dagblad

 

Original (9)