Topp 5 til morsdag og Valentines

Dykk ned i én eller flere av våre feelgood-titler i februar. Her kommer en oversikt over våre topp 5, til enten Valentines eller morsdag. God lesestund!

 

Til den romantiske

Bridgerton-serien av britiske Julia Quinn er en av de mest romantiske seriene på markedet akkurat nå. Serien, som tok verden med storm julen 2020, da den ble en gedigen Netflix-suksess, er oversatt til mer enn tretti språk. Her følger vi familien Bridgerton i åtte bøker, og det oser av romantikk, skandaler, vennskap og sensuell forførelse.

PS! Til sommeren lanserer vi en ny serie av Julia Quinn. Familien Rokesby 1: Den besværlige miss Bridgerton og Familien Rokesby 2: Et uforglemmelig ekteskap lanseres i juli.

Og til høsten kommer bok 3 og 4. Stay tuned!

Til den sentimentale

Rosie Walsh skriver vidunderlige kjærlighetshistorier som treffer en nerve. Uten et eneste ord er en fortelling om Sara og Eddie, som er som skapt for hverandre. Etter kun syv dager sammen, vet de begge at dette skal vare livet ut. Men skjebnen har andre planer, og ved hjelp av kosmiske misforståelser og en …. Skal reisen deres bli alt annet enn enkel.

I slutten av mai lanseres en helt ny roman av Rosie Walsh, nemlig Mitt livs store kjærlighet. Gled deg!

Til den familiekjære

Veronica Henrys fortellinger fra den britiske landsbygda er fylt med varme, klokskap og håp. Med temaer som berører oss alle, og gjennom uforglemmelige og inspirerende karakterer, både underholder og beriker hun leserne med romanene sine.

En familieoppskrift er en hjertevarm og tankevekkende roman om relasjoner og identitet. For hva er egentlig den hemmelige oppskriften på lykke? Og når familierelasjoner rakner, hvordan finner man seg selv igjen?

Til den anglofile

Den skotske bestselgerforfatteren Jenny Colgan forener romantikk med humor og hjertevarme. Bøkene om Flora MacKenzie og det lille, skotske øysamfunnet på Mure, passer midt i blinken for den anglofile. Her skildres den skotske naturen, kulturen og humoren med en skarp penn, samtidig som vi følger Flora og hennes personlige reise vekk fra Londons pulserende storbyliv. Serien består av tre bøker.

Til den musikkglade

Konsertpianisten Diana er endelig klar til å gifte seg med forloveden Arie. Men dette får Arie aldri vite. På vei hjem fra turné skjer det en forferdelig ulykke, og Arie blir stående igjen alene. Han vet heller ikke at Diana har skrevet en melodi til ham, en melodi som rommer historien om dem.

I Skottland strever Evie med kjærlighetssorg. Hun drømmer om et hjem og om ekte kjærlighet. Samtidig har Dianas kjærlighetsmelodi reist verden rundt, funnet rom i nye hjerter og fått mennesker til å forelske seg. Og én dag når den fram til Evie. Kan melodien få Arie og Evie til å møtes? Og vil de tørre å åpne hjertet sitt for hverandre?

Kjærlighetens melodi av Minnie Darke er en hjertevarm fortelling om musikkens enestående evne til å bringe mennesker sammen, om å kjenne seg fortapt, for så å bli funnet igjen. Boken ble kåret til en av årets beste bøker i 2020 av Publishers Weekly.

Relaterte artikler

Fem oppløftende romaner

Fem oppløftende romaner

Det blir mørkere ute, og det frister aller mest å drømme seg bort med en god bok. November er her, og vi slår et...