Alfabetjakten Høyoppløst bilde
Illustratør:
Utgivelsesår: 2023
64 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205584310

Alfabetjakten

Bli kjent med alfabetet i jakten på neste bokstav!
Pris 299,00

Denne vakre bildeboka tar barna med på en vilter alfabetjakt full av morsomme og rare ord. Her skal man finne den neste bokstaven i alfabetet ved å lete etter ordet som ikke passer inn på siden.

Alfabetjakten tar barnas bokstavnysgjerrighet på alvor. For de minste er det mye å se og peke på, mens de litt større barna kan kose seg med gøyale gåter som leder dem gjennom alfabetet fra A til Å.

I denne fargerike ABC-boken får barna møte alt fra spennende dyr til store kjøretøy. De kan kjenne igjen hverdagslige ting som dusj og heis – og undre seg over snåle ord som quinoa og unbraco.

Fantastiske illustrasjoner stimulerer fantasien og gir en morsom høytlesningsstund for liten og stor.

Alfabetjakten er perfekt for skolestartere og de litt større barnehagebarna. Det er en praktbok og bruksbok i ett, rett og slett en unik ABC-bok som barn og voksne vil elske.

««… boka får ein trygg plass i bokhylla vår – og kjem til å bli plukka fram med jamne mellomrom i åra fram mot skulestart.»

Klassekampen

«verbalt og visuelt stimulerande»

Klassekampen

«Det skal godt gjøres å finne en ny måte å skrive en ABC på, men det har Sunniva Relling Berg klart på glimrende vis. Boka går på rim, så selve lesingen flyter av gårde. Barna engasjeres hele tiden med å finne ord som begynner på den aktuelle bokstaven. Det gøyale er at de også skal finne hva som ikke passer inn. På hver side har det sneket seg inn et bilde og ord som tilhører neste bokstav i alfabetet. Boka er full av morsomme og lekne påfunn, med både hverdagslige og mer rare og ukjente ord. Den beste ABCen jeg har lest på lenge!»

Fanaposten