Personlighetsfokusert terapi Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
204 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205563384

Personlighetsfokusert terapi

De fleste klienter i vanlig psykologisk/psykiatrisk praksis kommer med en blanding av plagsomme symptomer og personlighetsmessige problemer.
Pris 419,00

Personlighetsfokusert terapi beskriver hvordan terapeuter raskt kan stille fruktbare hypoteser om denne sammenhengen og tidlig komme i gang med en aktiv psykoterapi som knytter forbindelsen mellom symptomer og følelsesmønster, tilknytningsstil og mentaliseringsproblemer. Tilnærmingen kan beskrives som en slags syntese av selvpsykologisk, psykodynamisk og mentaliseringsbasert terapi.

Boken vil være aktuell for terapeuter, gamle og unge, av forskjellige skoleretninger, i tillegg til studenter i relevante fag.

"Karterud får virkelig frem perspektivet om det åpenbare, som vi allikevel ofte kan glemme i terapier; at folk er forskjellige, med helt ulike personligheter og behov. Dikotomien mellom symptom og trekk blir dermed visket ut, noe jeg vil tro er til stor hjelp, særlig for den mer uerfarne terapeut."  Les hele anmeldelsen i Tidsskrift for Norsk psykologforening

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris