Psykisk helse i svangerskap og barseltid Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2023
280 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205520462

Psykisk helse i svangerskap og barseltid

Psykisk helse i svangerskap og barseltid er først og fremst en bok for deg som møter gravide og nybakte mødre i helsetjenestene, enten det er som jordmor, helsesykepleier, lege eller psykolog.  
Pris 399,00

Den er skrevet i et enkelt språk, og kan også være nyttig for deg som skal bli forelder, kanskje for første gang. De siste årene har det blitt mer oppmerksomhet rundt den psykiske helsen til foreldre i denne sårbare perioden. Fagfolk bruker ofte uttrykket perinatal mental helse, et begrep som favner tiden før, under og etter fødsel.

Boken er delt inn i tre deler. Del én handler om overgangen til moderskapet, del to handler om utfordringer i svangerskap og barseltid, fra barseltårer, som alle nybakte foreldre kan kjenne på, til mer alvorlig strev som traumer eller tap. Del tre handler om hvordan vi kan hjelpe.

«Har pensum fra medisinstudiet vist seg å ikke strekke til når du har møtt gravide som sliter psykisk? Da har psykologspesialist Gro Vatne Brean skrevet en bok som tar mål av seg å være en nyttig bok for alle som møter gravide og nybakte mødre i helsetjenesten.»

Norsk psykiatrisk forening

«De psykologiske sidene ved svangerskap, fødsel og barseltid har historisk sett fått lite fokus i psykologifeltet. Denne boken er med sin pasientnære tilnærming et oversiktlig og lettlest tilskudd til temaet.»

Tidsskrift for Norsk psykologforening

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris