Om Smart Øving

Dette får elev og lærer i våre Smart Øving produkter:

Dynamisk oppgavestrøm - oppgaver tilpasset hver enkelt elevs nivå, og utfordringer basert på dette.

Tetter kompetansehull - lærestoff tilpasset nivå, enten mer avansert eller ved behov gå tilbake for å tette hull i underliggende kompetanse.

Detaljert læringsanalyse - gir læreren mulighet til å følge læringsprosessen fra dag til dag og lettere ha oppfølging av elevene.

Hva er adaptiv læring i Smart Øving?

I denne filmen kan du se hvordan den dynamiske adaptiviteten i Smart Øving produktene fungerer.

Smart Øving er en personlig læringsopplevelse bygget på det ypperste av teknologi for adaptiv læring og læringsanalyse. Produktet er utviklet i samarbeid med Knewton, som er verdensledende på feltet. 

Hva er Smart Øving?

Smart Øving tar i bruk det ypperste av teknologi for å gi elevene en helt ny og personlig læringsopplevelse og gir læreren kontinuerlig oversikt over elevens mestring.

Les mer

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene vi får om Smart Øving. 

Spørsmål og svar

Personvern

Smart Øving baserer seg på avansert teknologi, også brukt av andre store internasjonale aktører. 

Gyldendal Undervisning er opptatt av å ivareta personvern og lagring av elevdata på en trygg og god måte, derfor har vi utviklet retningslinjer som vi arbeider ut fra. 

Personvern i Smart Øving

"Jeg er så fornøyd med Smart Øving, særlig det at jeg så lett får en oversikt over hva det er elevene ikke får til og slik kan jeg lett hjelpe dem videre! Det gir meg en unik oversikt over elevenes kompetanse."
Tone Kari Toft, lærer Løkeberg skole